Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
két éve lementem 79-re, és a 3. vagy a 4. lukat használtam. Most már ki kell fújnom az elsőhöz is
93 kilóval. Mondták is a többiek hogy milyen jól néztem ki 80 kilós alatt. Csak kár hogy férfibarátaim jegyezték meg. de lehet hogy a csajok meg némán sóvárogtak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csacsi: nem fanyalgok mostanában, mert nem válogathatok túl sokat, de azért a fekete pilótabárányok nem mozgatják meg a fantáziám
Bash: Az a baj, hogy tudom, hogy eddig többet ettem mint kellett volna, tehát ha felannyit eszek mint eddig, akkor fogja pont fedezni az energiaigényemet, és még a fölösleges emésztés sem veszi el az energiát. Márminthogy az emésztéshez elég sok vért használ fel az ember, én el is szoktam álmosodni ha sokat eszem. De kétségtelen, hogy mostanában már megint összevissza zabáltam. Valami természetes étvágycsökkentő nem ártana, mert én sajnos élvezem az ízeket, az evést úgy mindenestől.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
93 kilóval. Mondták is a többiek hogy milyen jól néztem ki 80 kilós alatt. Csak kár hogy férfibarátaim jegyezték meg. de lehet hogy a csajok meg némán sóvárogtak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)