Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79

addikt

Szép jóestét mindenkinek - visszatértem, akár csak a Terminátor, bár az én kezemben nemigen látható shotgun :)

Azt hiszem szerelmes lettem :)

A céges buli után, oldandó a fagyos hangulatot, pár ismerőssel úgy döntöttünk, hogy megbámuljuk a kis városunkba ellátogató Tűzvarázs formáció négy tagjának műsorát, melyet a város egy közéletileg fontos pontján, a Dózsa Mozi előtti színpadon adtak elő ( minden este van valamilyen műsor - egészen hangulatos, új kezdeményezés, nem is igazán értem hogyan jutott a városatyáknak fejükbe )

Az előadás fergeteges volt ( Ők azok, akik a tűzijáték előtt/alatt különböző tüzes mutatványokat adnak elő, akrobatikus elemekkel vegyítve :) ) és valami hihetetlen volt, amit műveltek a tagok a tüzes bigyókkal.
    A négyes két tagja férfi volt, a másik kettő nő:)

Bár mindnnyian profik voltak, mégis előfordult, hogy leesett a tüzes pálca - az egyik hölgy taggal is :)

Érdekes volt látni ahogyan szívvel lélekkel adják elő a koreográfiát :K

A quartett egyik hölgytagja elbűvölt - azzal, hogyan mosolygott a trükkök előadása közben, ahogyan "belakta" a színpad előtti részt, ahol az előadás zajlott, puszta lényével babonázott meg :)

Csodás élményben volt részem - és bár tudom, hogy ez apróság - mégis úgy érzem az ilyen apróságok varázsolják különlegessé az ehhez hasonló napokat és adnak valami olyan pluszt, amitől az ember feledi napi gondjait, búját, bánatát :)

Köszönöm a Tűzvarázs tagjainak ezt a szép estét, köszönöm azt a békét, amit kaptam, köszönöm, hogy megadatott, hogy újrta értékelni tudjam az élet apró örömeit :)

Tudom, elég csöpögősre sikeredett a kis írásom, ne felejtsetek el lavórt tenni a monitor alá, hogy ne öntse el a szobát a nyáladzásom ;) :DDD

Ps.: köszönöm annak a kedves pultoslánynak is a jó hangulatot, eki elémvarázsolta a lélekmelengető forralt bort, mely megmelengette fagyos bensőmet :)

Mod.: sorry, diszgráfiásak az ujjaim, majd igyekszem ritkítani őket - ha mással nem, körfűrésszel :U

Aktív témák