Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPad topik
Aktív témák
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
Mindkettő formában becuppan, mint az a bizonyos oda.. ehh, teccikérteni? A régi gép (486) ekkor mindig visított, de ezek a mostaniak
A vinyónál is már párszor fordítva ráraktam, csak sípolt a régi, a mostani meg csak nemismerte fel.. Rárakhatnának valami olyan kis lecsapást, ami miatt csak egyféleképpen lehessen berakni, akkor is ha valaki oldalazva akarja vissztuszkolni, még szerencse h nemcsinált zárlatot meg ilyeneketA másika mit még rendszerint mellédugdosok, az a khh, nem az, hanem a hangszóró jack kábele, azt rendszerint a line vonalba rakom, ha nincsen zene, akkor tudom h ott van, nem a helyén.
Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A vinyónál is már párszor fordítva ráraktam, csak sípolt a régi, a mostani meg csak nemismerte fel.. Rárakhatnának valami olyan kis lecsapást, ami miatt csak egyféleképpen lehessen berakni, akkor is ha valaki oldalazva akarja vissztuszkolni, még szerencse h nemcsinált zárlatot meg ilyeneket