- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
Aktív témák
-
REDeath
őstag
bakker ilyen nincs
a jó öreg keriot használom, és most van itt egy laptop, és megosztottam a netet, de kerionak csak a kereskedelmi változata tudja az átjáró módot 
Tudtok valami olyat, ami minimum a kerio szintjén van, esetleg jobb, megbízhatóbb, és ami a fő, hogy támogatja az átjáró módot?

kikapcsolt tűzfallal nem merem a család többi tagját a nethez engedni...
bár úgyis csak hétvégenként van ittohn a laptop (hp pavilon zd8000), talán az sp2-es tűzfal is megteszi ilyenkor?
ma volt egy hálózatbiztonsági féle előadás a sulinkban, ''mit tudnak a hackerek'' címen, de kissé csalódott voltam, mert a szöveg inkább csalogató volt, és valójában csak elmondta amit eddig is tudtam nagyrészt. Horváth Zoltán tartotta.
ami meglepő volt, hogy tuti pénzeli az ms, mert végig a ''megoldás'' a problémákra valamilyen microsoft termék volt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a jó öreg keriot használom, és most van itt egy laptop, és megosztottam a netet, de kerionak csak a kereskedelmi változata tudja az átjáró módot