- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Modding és elektronikai kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
REDeath
őstag
bakker ilyen nincs
a jó öreg keriot használom, és most van itt egy laptop, és megosztottam a netet, de kerionak csak a kereskedelmi változata tudja az átjáró módot 
Tudtok valami olyat, ami minimum a kerio szintjén van, esetleg jobb, megbízhatóbb, és ami a fő, hogy támogatja az átjáró módot?

kikapcsolt tűzfallal nem merem a család többi tagját a nethez engedni...
bár úgyis csak hétvégenként van ittohn a laptop (hp pavilon zd8000), talán az sp2-es tűzfal is megteszi ilyenkor?
ma volt egy hálózatbiztonsági féle előadás a sulinkban, ''mit tudnak a hackerek'' címen, de kissé csalódott voltam, mert a szöveg inkább csalogató volt, és valójában csak elmondta amit eddig is tudtam nagyrészt. Horváth Zoltán tartotta.
ami meglepő volt, hogy tuti pénzeli az ms, mert végig a ''megoldás'' a problémákra valamilyen microsoft termék volt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Arc Raiders
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a jó öreg keriot használom, és most van itt egy laptop, és megosztottam a netet, de kerionak csak a kereskedelmi változata tudja az átjáró módot