Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tütüke
tag
Köszi mindkettőtöknek.
Kerestem a guglin, de mivel nem találtam hamar jo választ, gondoltam megkérdezek olyat, aki ismer valakit, akinek van egy barátja, aki már látott ilyet.. 
Ha jol tudom, amiket ajánl, az mind fizetős szoftver
Kidolgozott államvizsga tételsort rejt a formátum. Még van egy kis időm megfejteni a tartalmát
Aktív témák
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kerestem a guglin, de mivel nem találtam hamar jo választ, gondoltam megkérdezek olyat, aki ismer valakit, akinek van egy barátja, aki már látott ilyet..