Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
tütüke
tag
2 oldalt 4 óra alatt simán megoldható. Pláne ha van egy verselemzés: ott bármi jo lehet. A formájárol fél oldal simán irható. A költő hátteréről szintén tudsz pár sort, A tartalomba meg nem fognak belekötni, hiszen mindenki mást olvas ki a sorok közül. Ne izgulj, sima ügy lesz

-
tütüke
tag
látom ez nem a fogyjunk le topic

beteg vagyok...láz, fejfájás, miegymás.. -
tütüke
tag
válasz
csapos2
üzenetére
én egyébként be kell valljam, csak belecsöppentem. Nem terveztem, vagy ilyesmi. csak jegyzőkönyvet mentem vezetni, de ha már ott voltam megválasztottak. Egyébként nem bánom, sőt: tök jó dolog lehet tenni is valamit a rendért. Nagyon várom már, hogy menjek én is szolgálatba.
Egyébként a szemét szivügyem: környezetvédelem szakot végeztem, végre tehetnék valamit.
Csapi: suzuki
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Csapi007
üzenetére
lány vagyok. Miért ne lehetnék PŐ.
mit csinálnék? Valszeg a srácok majd kioktatnak, de a mezőőr telcsiszáma már megvan, őt lehet hivni éjjel nappal. És követni is tudom, mig oda nem érnek az erősebbek
Aztán jöhetnek a zsaruk. Egyébként egy polgárőr nem egyedül járőrözik, hanem még 2-3 másik társával együtt. De lehet hogy még előkerül a kick-box tudásom maradéka 
-
tütüke
tag
Na az történt, hogy ma Polgárőr lettem.

-
tütüke
tag
Köszi mindkettőtöknek.
Kerestem a guglin, de mivel nem találtam hamar jo választ, gondoltam megkérdezek olyat, aki ismer valakit, akinek van egy barátja, aki már látott ilyet.. 
Ha jol tudom, amiket ajánl, az mind fizetős szoftver
Kidolgozott államvizsga tételsort rejt a formátum. Még van egy kis időm megfejteni a tartalmát
-
tütüke
tag
sziasztok!
Kaptam egy levelet, amiben a csatolt fájl kiterjesztése MDI. Nem tudja valaki, hogy ezt mivel lehetne megnyitni? Baromira fontos lenne.
Köszi: tütüke -
tütüke
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Fórumozóként köszönöm szépen. A virág szép.
És mindenkinek, aki eddig nőnapot köszöntött: kedvesek vagytok, hogy eszetekbe jutottunk a mai napon
Tegnap én már otthon megkaptam a saját virágomat: rózsát cserépben. Nagyon- nagyon szépet kaptam, és ha szépen gondozom, nem kell kidobni két hét múlva.
Kicsim, ha olvasod: csók
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest