Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
ivaszatrol jut eszembe:
ma egyik ismerosom (55 feletti szemelyrol van szo, neha szokott 1-1 pohar bort meginni a haverjaival, valoszinuleg ma is igy tortent. ja es poen mert sosem vezet miutan ivott meg ha 1 kortyrol is van szo).
na a lenyleg, hogy ma o jott elenk (muter es elem). mar kint altunk a parkoloba, es lattam ahogy jon az utcaba (aszfalt ut) a kocsival (1esbe jott kb 15el) befordult a parkoloba es azzal a lendulettel ahogy lealitotta a motort elaludt.
en nem hittem el, hogy ilyen letezik. 1mp-sem telt el, es mar aludt (amugy nagyon rendes emberrol van szo, nem szidni)..
na mind1 kicsit ramjott a nevetes, amugy epp akkor jottek muter baratnoi es elvittek minket. persze elotte muter odament es szolt a tagnak, hogy szivesen hazaviszem en a kocsit vele egyutt, persze makacsan aztmondta semmi baja. muter ekkor visszajott es beult a baratnoje kocsijaba (en ott vartam a kocsiba hogyha kell hazaviszem a tagot), es vartunk, hogy az emberunk el e tud indulni.
hat elindult, elottunk ment, 1esbe kb 15-el, majd ki a foutra tartva a 15km/h oras sebesseget, ha a nevetestol majd kiestem a kocsibol b+
ilyet meg nem lattam.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Több mint 2 millióan próbálták ki a Pragmata demóját
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ilyet meg nem lattam.