Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Amazon Kindle
- E-book olvasók
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére

Azt hittem mindenki alszik már.
Nemtom, most valami változáson mehetek keresztül, mert néha magam sem értem magamat. Valamit mintha szeretnék, de nem tudom mit. Valahol az agyam egyik szegletében mintha tátongana egy kitöltésre váró űr. Nem nagy, de mégis van. És akárhogy gondolkodom rajta, nem jövök rá. Valamit meg kéne csinálnom? Vagy túl sok mindent, és inkább halogatom tudomást sem véve róluk? Vagy esetleg várok valamit? (Ez mondjuk tuti, márciusra lesz új autónk, és kétségtelenül várom már, de ez nem nyomhatja el még 3 hónapon át az összes többi fontosabb dolgot) Kicsit mintha szétcsúsznának a dolgaim magam alatt. Hmm..lehet mogy mégiscsak elkélne egy nő az életemben? Örömök és bajok forrásai egyben. Talán...
A gyors számvetés szerint: tanulnom kell szombatra, meg kell írnom patchekkel egy cd-t, kéne írnom zenéket egy szombat esti buliba, amit még le kell zsírozni tutira, sürgősen neki kéne állnom ajándékokat nézni karácsonyra, de szokás szerint semmi de semmi ötletem(ah, szerintem most mintha ez lenne a fő bajom..) a szilvesztert is ki kell találni hogy legyen, rendet kéne raknom a kupiban ami elfoglalja a szobám 99%-át, és még pár dolog ami most így negyed3 tájban nem jut eszembe.
Asszem holnap reggel bevezetem a papírra felírni, megcsinálni, kipipálni módszert. Talán sikerül mindent megcsinálni.
Szívesen várnék ötleteket karácsonyi ajándéknak, aminek ajándékértékén túl azért hasznossága sem elhanyagolható. (fater villamosiparból nyugdíjas, anyám tanár) A baj az hogy a jelenlegi reális igényeink ki vannak elégítve, tehát olyat sem tudok amire nagy szükség lenne. Ej, pedig mindig megfogadom hogy márciusban elkezdem kitalálni.
Na most már teljesen kész vagyok, tényleg el kell mennem lefeküdni.
Aktív témák
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Delta Force (2024)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest