Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Racecam #4276 üzenetére

:)
    Azt hittem mindenki alszik már.

Nemtom, most valami változáson mehetek keresztül, mert néha magam sem értem magamat. Valamit mintha szeretnék, de nem tudom mit. Valahol az agyam egyik szegletében mintha tátongana egy kitöltésre váró űr. Nem nagy, de mégis van. És akárhogy gondolkodom rajta, nem jövök rá. Valamit meg kéne csinálnom? Vagy túl sok mindent, és inkább halogatom tudomást sem véve róluk? Vagy esetleg várok valamit? (Ez mondjuk tuti, márciusra lesz új autónk, és kétségtelenül várom már, de ez nem nyomhatja el még 3 hónapon át az összes többi fontosabb dolgot) Kicsit mintha szétcsúsznának a dolgaim magam alatt. Hmm..lehet mogy mégiscsak elkélne egy nő az életemben? Örömök és bajok forrásai egyben. Talán...
    A gyors számvetés szerint: tanulnom kell szombatra, meg kell írnom patchekkel egy cd-t, kéne írnom zenéket egy szombat esti buliba, amit még le kell zsírozni tutira, sürgősen neki kéne állnom ajándékokat nézni karácsonyra, de szokás szerint semmi de semmi ötletem(ah, szerintem most mintha ez lenne a fő bajom..) a szilvesztert is ki kell találni hogy legyen, rendet kéne raknom a kupiban ami elfoglalja a szobám 99%-át, és még pár dolog ami most így negyed3 tájban nem jut eszembe.
    Asszem holnap reggel bevezetem a papírra felírni, megcsinálni, kipipálni módszert. Talán sikerül mindent megcsinálni.
    Szívesen várnék ötleteket karácsonyi ajándéknak, aminek ajándékértékén túl azért hasznossága sem elhanyagolható. (fater villamosiparból nyugdíjas, anyám tanár) A baj az hogy a jelenlegi reális igényeink ki vannak elégítve, tehát olyat sem tudok amire nagy szükség lenne. Ej, pedig mindig megfogadom hogy márciusban elkezdem kitalálni. :(((
    Na most már teljesen kész vagyok, tényleg el kell mennem lefeküdni.

Aktív témák