Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
Nem akarok újból dicsekedni, vagy miegymás, bár ennél nagyobb már nem lehet az egóm, de bármily meglepő 2 és fél éve külön anyutól, megtanítja az embert főzni, és szerencsémre, vagy annak köszönhetően, hogy gyerekkoromban pompás étvágyam volt, folyton anyám körül legyeskedtem a konyhában, és valahogy megmaradtak bennem azok az ízek és receptek amiket anyámtól láttam, még némelyiket fel is tupírozom kicsit, és eléggé ehető dolgok sülnek vagy éppen főnek ki belőle
.Na ezek után hölgyek, ki akar hozzám jönni, jelige:''nincs több főzés csak gyönyörű haj''

Amúgy teát azt rohadtul nem tudom beízesíteni, fél liter citromlé és fél kiló cukornál általában feladom
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lézervágás, gravírozás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.Na ezek után hölgyek, ki akar hozzám jönni, jelige:''nincs több főzés csak gyönyörű haj''