- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 23
- (téma lezárva)
-
3600 - 3501
4984 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Csodálkoztam, hogy ez még senkinek sem jutott az eszébe

Egyébként meg: NEM!
Jah még annyi sincs
?..... nagyítunk nagyítunk
? -
Fred23
nagyúr
Ebben csak az a nevetséges, h. esernyőből már végigpróbáltam mindefélét, az 500 forintos ósönöstől kezdve a 7 ezer Ft-os (ilyen van most) Samsonite-ig...
Az olcsóbb kategóriát mindig kicsavarta a kezemből a szél, meg állandóan széthullott, ezt megelégelve ruháztam be egy ''fullextrásra'', de ez meg nagy esőknél átengedi a vizet. Nem nagyon, de épp' elég zavaró, h. esernyő alatt csepereg a víz a homlokomra/hajamra...
Legszívesebben visszavinném oda, ahol vettem, de kidobtam a blokkot, meg a bolt is bezárt...
Mondjuk inkább cipő ügyben kérnék itt segítséget/javaslatot, annak átázása jobban zavar...
[Szerkesztve]Itt a cipő:Bővebben: link
Olyan,mint az Oscar-ban Stallone súza.
-
Vangelis
félisten
Ebben csak az a nevetséges, h. esernyőből már végigpróbáltam mindefélét, az 500 forintos ósönöstől kezdve a 7 ezer Ft-os (ilyen van most) Samsonite-ig...
Az olcsóbb kategóriát mindig kicsavarta a kezemből a szél, meg állandóan széthullott, ezt megelégelve ruháztam be egy ''fullextrásra'', de ez meg nagy esőknél átengedi a vizet. Nem nagyon, de épp' elég zavaró, h. esernyő alatt csepereg a víz a homlokomra/hajamra...
Legszívesebben visszavinném oda, ahol vettem, de kidobtam a blokkot, meg a bolt is bezárt...
Mondjuk inkább cipő ügyben kérnék itt segítséget/javaslatot, annak átázása jobban zavar...
[Szerkesztve]Gumi csimma vazze
, tsz tornacipő, nyomás utánna
-
Motion_Blur
félisten
-
Vangelis
félisten
Ez azt jelenti, hogy az első kilenc már foglalt volt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönöm Vangelisnak is. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzem: az aláírásodban az első szó elírás, vagy szexepil?
pHát elirás, de már hagyom
állandóan elirom, de most késön szóltak, és soha nem veszem észre
..... de végülis tök mindegy ugyse figyel rám senki
-
AMD Power
titán
köszi

A 10 az mi cm?

-
Motion_Blur
félisten
Köszönöm Vangelisnak is. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzem: az aláírásodban az első szó elírás, vagy szexepil?
pKörülbelül
szerk: amúgy meg grat
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
[Szerkesztve]az meg nem lenne gaz, hogy a blokk nincs meg, attol meg fel tudod dugni az eladonak, es kinyitva kihuzni, viszont az nagyobb problema, hogy mar a bolt is megszunt.....
-
parandroid
félisten
köszi

p -
Vangelis
félisten
Mindenkinek köszönöm, aki eddig gratulált.

Igyekezni fogok hasznossá tenni magam.
pJaj most látom mi történt
... grat. -
Motion_Blur
félisten
-
parandroid
félisten
-
Vangelis
félisten
Köszi a jótanácsokat. Máris jobban érzem magam

Jó az MSN címed, grat.

-
Kidus
őstag
Ok, bocsi, túl sok minden történt az utóbbi 24 órában, kicsit szétszórt vagyok még. De szétszórtságban egyre jobb vagyok.

neongorack: újoncból (is) mindig van utánpótlás.
pGratka, sok kitartás, meg mindenek

-
Agostino
addikt
[Szerkesztve]Üdv.
Én télen nyáron sportcipőt hordok, bakancsot egyszer vettem jó drágáért, persze ki is nőttem iziben, következő télen már nem akart a lábamra menni.
Személy szerint 2 éve Pumát hordok, az elsőt még Ausztriában vettem meg, bírta a strapát rendesen még most is megvan, csak az orra lyukadt ki sajnos, mert szétkoptattam. Erre az évre egy Puma Sariant választottam, bőr, fekete fehér, szerintem nagyon jól néz ki, és ami a legfontosabb, hogy ebben az esős időben egyszer sem ázott át.
[Szerkesztve] -
Fred23
nagyúr
[Szerkesztve]OLANG cipőt vegyél ! Én június óta hordok egyet,a legnagyobb 3napos esőben se ázott be,teljesen vízálló,akár helyben állhatsz benne órákig a 10centis vízzel telt pocsiban.Csak ez inkább sport,mint utcai viselet,bár mindenhez felvehető szerintem.Régebben teljesítménytúráztam,és mikor az eladó mondta,hogy ő ebben a cipőben úszta meg száraz lábbal a Burok-völgyet,rögtön megvettem.

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem a márka teszi a megbízhatóságot. És ez egyre többször beigazolódik mostanság.
Épp ma konstatáltuk, hogy a Nike cipők minősége sajnos már nem olyan, mint régen. Ezt elkeserítőnek találom.
Motion_Blur: A kalmopyrin tényleg jó. De a folyadékot is idd mellé, mert a nátha és minden megfázásos betegség során rengeteg folyadékot vesztünk. Kell az utánpótlás. Nincs mit.
[Szerkesztve]Ebben csak az a nevetséges, h. esernyőből már végigpróbáltam mindefélét, az 500 forintos ósönöstől kezdve a 7 ezer Ft-os (ilyen van most) Samsonite-ig...
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
A Portorico is 80%-os nem is értem hogy miért nem rakják akkor már hipós flakonba?

60%-os Portorico Bővebben: link
80%-os tudtommal csak a Spitz és a Stroh rum, és nehány Absinth fajta. -
Motion_Blur
félisten
Nem a márka teszi a megbízhatóságot. És ez egyre többször beigazolódik mostanság.
Épp ma konstatáltuk, hogy a Nike cipők minősége sajnos már nem olyan, mint régen. Ezt elkeserítőnek találom.
Motion_Blur: A kalmopyrin tényleg jó. De a folyadékot is idd mellé, mert a nátha és minden megfázásos betegség során rengeteg folyadékot vesztünk. Kell az utánpótlás. Nincs mit.
[Szerkesztve]Köszi a jótanácsokat. Máris jobban érzem magam

-
Motion_Blur
félisten
Hmmm érdekes én tisztára 80-ra emléxem....Pfff lehet, hogy keverem valamivel?Nahh mind1 akkor biztos neked van igazad én még nem ittam olyat, de a közeljövőben nem is nagyon tervezem

Nem veszítesz sokat, az egy méreg
De egy évben 1-2 alkalommal belefér (na jó...mondjuk havonta
). -
ladybug
őstag
Hát nem is tudom nemtudom ki hogy van vele de ha én megérzem márcsak a szagát is a pálesznek akkor nagyon hányingerem lesz...Habár lehet, hogy 6ásosabb, de nekem gyomorforgatóbb lenne!
Lassan én is megyek durmolni mert holnap megyek vissza dokihoz reggel!Addig is legalább pihenek!Nem a márka teszi a megbízhatóságot. És ez egyre többször beigazolódik mostanság.
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Nem! A portó csak 60%, tudom, mert elég sokat ittam

Hmmm érdekes én tisztára 80-ra emléxem....Pfff lehet, hogy keverem valamivel?Nahh mind1 akkor biztos neked van igazad én még nem ittam olyat, de a közeljövőben nem is nagyon tervezem

-
Motion_Blur
félisten
A Portorico is 80%-os nem is értem hogy miért nem rakják akkor már hipós flakonba?

Nem! A portó csak 60%, tudom, mert elég sokat ittam

-
neongorack
senior tag
Spitz-rumot ittam már (80%), az biztos lefertőtlenítené a torkomat

-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Kalap kúra!
Fogsz egy kalapot vagy sapkát, meg egy üveg pálinkát. Befekszel az ágyba a sapesz a lábfejedre teszed és addig iszod a pálinkát amig kettőt nem látsz belőle. Reggelre semmi bajod nem lesz, leszámítva egy kis másnaposságot.
Viccen kívül egy jó mézes tea egy kis pálinkával(bele öntve) csodákra képes.
[Szerkesztve]OK, ''megy'' a tea

-
Joczeek
addikt
Ez kész

Most valami forró löttyöt iszok (asszem Neocitran), de nem használ semmit.
Már a cigit sem kívánom
Forró rumpuncs és kalmopyrin,ezek legynek most a barátaid.

-
Motion_Blur
félisten
-
neongorack
senior tag
Hát nem is tudom nemtudom ki hogy van vele de ha én megérzem márcsak a szagát is a pálesznek akkor nagyon hányingerem lesz...Habár lehet, hogy 6ásosabb, de nekem gyomorforgatóbb lenne!
Lassan én is megyek durmolni mert holnap megyek vissza dokihoz reggel!Addig is legalább pihenek! -
Viktor0610
MODERÁTOR
Tegnap a cipőm alap, h. elázott, hisz, csak egy méregdrága Rieker, na de h. a szintén nem két Ft-os Samsonite esernyőm is áteresztette a vizet, az már idegesítő...

Nem tudtok olyan helyet mondani nekem, ahol jó (vízálló) cipőket lehet venni (szeretem az elegáns viseletet, ill. a nem túl magas szárú bakancs jöhet még szóba) ill. nem vízáteresztő esernyőt??? Az esernyőnél kritérium, h. összecsukható legyen, mert szeretem mindig a táskámba tenni.
gézu:
Pia és gyógyszer egyben??? Az ütős lesz!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Holnap reggel 9kor megyünk gépet venni, úgyhogy jobban kéne lennem

Mondjuk úgy a 38fokos láz még belefér
Kalap kúra!
Fogsz egy kalapot vagy sapkát, meg egy üveg pálinkát. Befekszel az ágyba a sapesz a lábfejedre teszed és addig iszod a pálinkát amig kettőt nem látsz belőle. Reggelre semmi bajod nem lesz, leszámítva egy kis másnaposságot.
Viccen kívül egy jó mézes tea egy kis pálinkával(bele öntve) csodákra képes.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Ez kész

Már a cigit sem kívánom
Fúj, az iszonyat. Olyat én is ittam.
Maradtál volna a pálinkánál inkább.
-
neongorack
senior tag
Holnap reggel 9kor megyünk gépet venni, úgyhogy jobban kéne lennem

38 fokos?Akkor a proci mit szoljon?

Lázcsillapító este és reggel...egyél gyümölcsöt, szedjél gyógyszert, igyál forró teát és pihenj és miután ezt elolvastad feküldj le és aludj ne pedig a monitort bámuld
-
Motion_Blur
félisten
Zárkozz be a legkisebb szobába és gyujts meg ha van otthon 1-2 esetleg 3 szál kerítésszaggató füstölőt. Nekem be szokott válni. Igaz, hogy utána alapos fürdés jön mert olyan lesz a szagod mint egy megrögzött pirománnak, de cserében (jobb esetben) pár nap és nincs nátha. Na persze könnyen fent áll a füsmérgezés lehetősége, ugyhogy értesítsed a közeli hozzátartozóidat hogy mire készülsz.

Ez kész

Már a cigit sem kívánom
-
Motion_Blur
félisten
Sanax,
LSD
6ásos na jó csak vicc!
Sok pihenés...én is beteg vagyok de egy nap alatt nem lehet meggyógyulni
Forró tea mézzel?Kalcium?Passz.....Holnap reggel 9kor megyünk gépet venni, úgyhogy jobban kéne lennem

-
Agostino
addikt
Rohadt nátha
Már 3. napja beteg vagyok, nem tudtok valami hatásos gyógyszert? Reggelre jobban kell lennem
Zárkozz be a legkisebb szobába és gyujts meg ha van otthon 1-2 esetleg 3 szál kerítésszaggató füstölőt. Nekem be szokott válni. Igaz, hogy utána alapos fürdés jön mert olyan lesz a szagod mint egy megrögzött pirománnak, de cserében (jobb esetben) pár nap és nincs nátha. Na persze könnyen fent áll a füsmérgezés lehetősége, ugyhogy értesítsed a közeli hozzátartozóidat hogy mire készülsz.

-
Motion_Blur
félisten
mézes pálinka?
vagy fokhagymás pálinka? az használni szokottMézes pálinka a kedvencem, de most attól hánynék

Fokhagymás LOL
-
Papa-Georgo
senior tag
Rohadt nátha
Már 3. napja beteg vagyok, nem tudtok valami hatásos gyógyszert? Reggelre jobban kell lennem
mézes pálinka?
vagy fokhagymás pálinka? az használni szokott -
neongorack
senior tag
Rohadt nátha
Sanax,
LSD
6ásos na jó csak vicc!
Sok pihenés...én is beteg vagyok de egy nap alatt nem lehet meggyógyulni
Forró tea mézzel?Kalcium?Passz..... -
ladybug
őstag
Rohadt nátha
Most azonnal? Mi van otthon?
Pl: Mézes-citromos tea, mézes pálinka, Coldrex, Mebucain, lándzsás útifű. -
Panther
HÁZIGAZDA
Köszönöm, van saját Kisgombám, és remekül megvagyunk.
És nem adom semmiféle állatnak. Enyim!
pCanesten a megoldás.
(
) -
Motion_Blur
félisten
Rohadt nátha
-
rii
nagyúr
Radioaktív, foltos zöldbéka?
pááááá, csak kancsal, meg a nyelvét nyújtogatja ....
-
parandroid
félisten
-
rii
nagyúr
ATTENTION, WARNING, DANGEROUS
Egy újjabb terminátor/aligátor/radiátor!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
b14
senior tag
-
parandroid
félisten
az elotortenetet direkt beirtam #3524-be, a forras pedig megjelolesre kerult az alairas vegen

(most, hogy moderator lettel elbutulsz Te is?
)
Loretto: nem ''szeretek'', hanem ''imadok'', tovabba nem volt az elejen alany....
egyebkent rendkivul felemelo, mikor ranezel egy halom tormelekre, es nyugtazod, hogy egyedul tetted ezt egy epulettel......csak Te es a samu.....valoban nagyszeru erzes (aug vegen meg volt szerencsem szetverni egy 48nm alapteruletu betonepuletet....az is jo moka volt, bar egyszer majdnem alatta maradtam ugy 2-3 tonna salakbetonnak
[Szerkesztve]Ok, bocsi, túl sok minden történt az utóbbi 24 órában, kicsit szétszórt vagyok még. De szétszórtságban egyre jobb vagyok.

neongorack: újoncból (is) mindig van utánpótlás.
p -
neongorack
senior tag
Honnét ez az aláírás?

''fürdőszobatapétázásból élek. ez a szakmám, ez a hivatásom. mindenfélével vállalom, múltkor mókusokkal kellett kitapétázni. azokat macerás felszeletelni egyébként, no de nem untatlak.... - _Balint_
''
pGrat a modsághoz!
Biztos rászolgáltál....
Gyűlnek a modok fogynak az újoncok
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Honnét ez az aláírás?

''fürdőszobatapétázásból élek. ez a szakmám, ez a hivatásom. mindenfélével vállalom, múltkor mókusokkal kellett kitapétázni. azokat macerás felszeletelni egyébként, no de nem untatlak.... - _Balint_
''
pLehetne ez is: ''Én szeretek rombolni.'' Nyéken akkorát röhögtem ezen+Sianis kommentjén hogy csak na.
-
VladimirR
nagyúr
Honnét ez az aláírás?

''
paz elotortenetet direkt beirtam #3524-be, a forras pedig megjelolesre kerult az alairas vegen

(most, hogy moderator lettel elbutulsz Te is?
)
Loretto: nem ''szeretek'', hanem ''imadok'', tovabba nem volt az elejen alany....
egyebkent rendkivul felemelo, mikor ranezel egy halom tormelekre, es nyugtazod, hogy egyedul tetted ezt egy epulettel......csak Te es a samu.....valoban nagyszeru erzes (aug vegen meg volt szerencsem szetverni egy 48nm alapteruletu betonepuletet....az is jo moka volt, bar egyszer majdnem alatta maradtam ugy 2-3 tonna salakbetonnak
[Szerkesztve] -
Viktor0610
MODERÁTOR
Honnét ez az aláírás?

''
pGrat a modi címhez!!!
-
parandroid
félisten
-
VladimirR
nagyúr
-
b14
senior tag
valassz egy ketjegyui szamot, add ossze a szamjegyeit, es ezt az osszeget vond ki az eredeti szambol
ha megvan a vegeredmeny, akkor keresd ki a tablazatbol a hozza tartozo jelet
koncentralj erosen a szimbolumra, es mikor erzed, hogy tisztan csak az van a gondolataidban, akkor kattints a kristalygombon, es megjelenik a jel, amit valasztottal
a megfejtese egyebkent eleg egyszeruMOD: paraszt vok.
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Köszönöm, van saját Kisgombám, és remekül megvagyunk.
És nem adom semmiféle állatnak. Enyim!
pGrat.
-
parandroid
félisten
-
ladybug
őstag
-
Rez_Grof
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
Rez_Grof
őstag
Most mindenkinek köszönjem meg külön a gratulációt?

Hát köszönöm. És a bizalmat is. És remélem segíteni tudok majd mindenkinek.
(Szalma): Minden nagy ember mögött áll egy még nagyobb asszony. Pont én miért szégyellném ezt?
pGratulálok!
Érdekes dolgok vannak itt mostanság, a hétvégén még gombát akartak neked adni most meg modarátor lettél
, biztos rossz gombot nyomtak meg.

Nem baj.
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
húzós egy nap volt, végre idetudtam ülni, egy kis zenét tolni magamnak, aztan tépek aludni, holnap újabb hajtás... semmi lazítás :\
-
lesaux
veterán
Tudom én. De mégis csak ez volt az első napja itthon. És mégis más volt így fürdetni egy picit, hogy a miénk.
Úgy tetszett neki, bár az öltözködés nem a kedvence neki se. 
Ja, a kaki csak egy pici kosz a pelusban. Ilyenkor még nincs is szaga.
Yááááy! Elfelejtettünk fotót csinálni itthon!
Megyek is fotózni. (Filmre, hagyományos módon.)Sok-sok-sok-sok képet, aztán netre vele!

Bővebben: link -
Szalma
őstag
Tudom én. De mégis csak ez volt az első napja itthon. És mégis más volt így fürdetni egy picit, hogy a miénk.
Megyek is fotózni. (Filmre, hagyományos módon.)(Mi csak lógattuk a csap alá őket ilyen apró korukban. Alkarra fektetve nagyon kedvesen lógáznak -> mint egy brekusz. (És ezt kapták a csecsemősöktől is.) ~1 évesen másztak először kádba...)
Szeretettel:
Szalma -
Pacák
senior tag
Megyek is fotózni. (Filmre, hagyományos módon.) -
Szőrös
veterán
-
VladimirR
nagyúr
Majd meglátod, hogy nap mint nap csinálni más, mint csak gyakorolni. A fürdetés amúgy jó móka, és tipikus apa-dolga...

pGL & HF
-
WN31RD
addikt
-
parandroid
félisten
-
tildy
nagyúr
Majd meglátod, hogy nap mint nap csinálni más, mint csak gyakorolni. A fürdetés amúgy jó móka, és tipikus apa-dolga...

pGrat: megérdemelted

-
Szalma
őstag

p(Katicahátszél...
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Laza idegeket hozzá!
-
MarKoo
addikt

pGrat.

-
rii
nagyúr
torzonborz: talán sejteni lehet az előtte levő hsz-ból.
- Nagymama, miért van begipszelve a középső újjad?
- Hogy jobban tudjam mutatni!
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
Köszi szépen.
Most találtam meg ezt a hsz -t. Ritkább vendég lettem a fórumon.
Elmentem vacsizni és talán pancsiztatni. Bár a védőnéni azt mondta, hogy ha a mai pancsi kimarad, abból nem lesz baj, és már így is érte a picit elég megrázkódtatás a mai napon.
Pedig gyakoroltam a fürdetést hugi kislányán. 
(Fürdetni? Hetente kétszer, egyébként tisztavizes gyors lemosás... Nem túrnak ezek a Pacák pockok még a porban...
Pisi -> rózsavíz, kaki -> sűrű pisi -> rózsa. (Illatos. Szopinál.
))
Szeretettel:
Szalma -
parandroid
félisten
Köszi szépen.
Elmentem vacsizni és talán pancsiztatni. Bár a védőnéni azt mondta, hogy ha a mai pancsi kimarad, abból nem lesz baj, és már így is érte a picit elég megrázkódtatás a mai napon.

p -
Szőrös
veterán
-
tiv83us
veterán
Uj moderator szagot erzek
-
VladimirR
nagyúr
- hany no kell egy furdoszoba kitapetazasahoz?
- ???
- harom....de jo vekonyra kell oket szeletelni
ezt a viccet csak azert osztottam meg veletek, hogy mindenki szamara vilagos legyen, mirol is szol az alairasom
tittaaaa: szerinted?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
Pacák
senior tag
Szép, jó reggelt mindenkinek. Remélem ma pozitívan álltok hozzá az elkövetkező óráknak.

Kymco: Örülök, hogy jól sikerült a ''randitok''. További boldog házasságot.
Pacák: Sok erőt kívánok Nektek. Most aztán élesben fog menni. Keress meg nyugodtan msn-en, ha segíthetek v.mit.
Sianis: Kellemes takarítást, csavarhúzogatást. Talán ma már menni fog.Köszi szépen.
-
VladimirR
nagyúr
valassz egy ketjegyui szamot, add ossze a szamjegyeit, es ezt az osszeget vond ki az eredeti szambol
ha megvan a vegeredmeny, akkor keresd ki a tablazatbol a hozza tartozo jelet
koncentralj erosen a szimbolumra, es mikor erzed, hogy tisztan csak az van a gondolataidban, akkor kattints a kristalygombon, es megjelenik a jel, amit valasztottal
a megfejtese egyebkent eleg egyszeru -
(Kolombusz)
veterán
Az ősz e legrosszabb évszak a világon.
A nyár nagyon jó, utána egy bolond, szeszélyes, esős évszak jön, az ősz. Már alig várom a telet. -
Rez_Grof
őstag
Általában nem rossz ez. Csak amikor az, akkor az nekem fáj. Bár lehet én kerestem a bajt, minek pattogok 20 deka sajt miatt. Pl most kaptam előbb egy hívást, hogy nagyon köszöni az ebédet, és hogy msot bealszik, de aha akármi gond van, vagy estefele nyugodtan hívjam fel(nekem ingyen van) Meg hogy vigyázzak nagyon magamra. Hát ezért.
Tildy!
Tegyél egy ilyet a hűtőbe és azt hiszem megoldódik a probléma: Bővebben: link -
törölt tag
-
Rez_Grof
őstag
-
Sianis
addikt
-
b14
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Sianis
addikt
Gyakoroltam a kialvatlanságra.
Vasárnap a szüleimnél aludtam, ott voltak húgomék a két gyerekkel (2éves ill. három hónapos). Felváltva nyomták a sírást éjjel, a húgomat és a sógort nem irigylem. Nem jutott túl sok alvás senkinek se.
Mikor az előző hsz -t írtam, utánna kb. két órát aludtam, aztán a kórház várójában, aludtam másfél órát, amíg adminisztrálták a picit és a páromat.
Most itt vannak végre.
Megyek, a pici elkezdett finoman panaszkodni valamiért..
Szopikázni akar, vagy ahogy családunk friss tagja követeli: ''Opi, opi''

-
Pacák
senior tag
Kialvatlan vagy? És ma jön haza az apróság?
Azt te csak hiszed, hogy kialvatlan vagy.
Ha majd a szobában sétálva elalszol, miközben büfizteted. Akkor mondhatod, hogy kialvatlan vagy... 
pGyakoroltam a kialvatlanságra.
Vasárnap a szüleimnél aludtam, ott voltak húgomék a két gyerekkel (2éves ill. három hónapos). Felváltva nyomták a sírást éjjel, a húgomat és a sógort nem irigylem. Nem jutott túl sok alvás senkinek se.
Mikor az előző hsz -t írtam, utánna kb. két órát aludtam, aztán a kórház várójában, aludtam másfél órát, amíg adminisztrálták a picit és a páromat.
Most itt vannak végre.
Megyek, a pici elkezdett finoman panaszkodni valamiért..
-
Rez_Grof
őstag
-
törölt tag
nem tudjátok mi annak az oldalnak a címe amin matekozni kell és egy szám, mgejelenik egy varázsgömbben
-
Loretto
veterán
-
b14
senior tag
Senki?Bővebben: link
-
rii
nagyúr
-
brownus
veterán
-
neongorack
senior tag
-
Szőrös
veterán
-
jeges
senior tag
-
tiv83us
veterán
-
VladimirR
nagyúr
Szerintem ha ennyi MOD van készenlétben akkor 1 mp-et se adok az IQ Blaster topicoknak

De azért én is vigyázok, hogy mit írok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az semmi...ha minden igaz, hamarosan egyel tobben lesznek
Aktív témák
-
3600 - 3501
4984 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 23
- (téma lezárva)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5307
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 AMD Ryzen 4680U 16GB 1TB 1 év garancia
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?..... nagyítunk nagyítunk

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, biztos rossz gombot nyomtak meg.