Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- E-book olvasók
- Házi hangfal építés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Gondolom ismeritek Weird Al Yankovic-nak az Amish Paradise c. számát. Vki nem tudna adni egy oldalt, ahhol maga a szám letölthető? Nem a klipp, hanem csak a hanganyag.
-
brownus
veterán
megvan

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hehe.....nem feltetlen.....megeshet, hogy olyasmi, mint a tildy altal emlitett void demo, csak ez eppenseggel szamolja a fraktalt, nem pedig elore megadott adatokbol dolgozik (es igen, ez egy olyan gepet, amit rii irt, igy meg tud fogni - sot....megigyebbul is)
-
rii
nagyúr
sikerült betennem egy olyan screen savert, ami a 2,6 intel munkahelyi 1 gb mem-el ellátott workstation-om 1 frame/minute-t produkál ....!!!!
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egy férfias, keményhangú: Köszönöm!

el lettem halmozva anyagokkal .... THX -
parandroid
félisten
Kiindulásnak ezt a honlapot javasolnám: Bővebben: link.
p -
ladybug
őstag
Bővebben: link
Hirtelen ezeket találtam.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
gyermekbántalmazás témakörben tudtok valamit anyagot mutatni a web-en?
A google magamra hagyott ....
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Hát ma megtörtént amitől mindig is tartottam, úgy mentem el Pipi mellett egy boltban hogy észre sem vettem
Ha nem szól utána hogy ''Hééé'' bizaúgy otthagyom mint a sicc...Természetesen sztech boltban voltam, és kérdeztem hogy mi legyen a lapommal...
-
aDM|RaL^
őstag
mostjöttem gitáróráról, eléggé kikészültek az ujjaim

-
Pacák
senior tag
Egyébként, most délután a második konfigomra olyan előlapi USB kivezetést rittyentettem, hogy csak na!
Mindehhez kellett egy gázlángon melegített kés, egy tapétavágó, egy melegragasztós pisztoly, csavarhúzó, kombinált fogó, egy kalapács a ''finomabb'' munkálatokhoz és a Tusl2-c gyári hátlapi usb kivezetése. A többit a fantáziátokra bízom.
Mellesleg nekem már nem volt szabad meghajtóhelyem, ahová egyszerűbb lett volna, mondjuk egy takarólemez hátára felügyeskedni, de így sem megoldhatatlan a feladat. -
Panther
HÁZIGAZDA
Pacák! Craftozz sokat a gyerek előtt, és íme a jövő!

Bővebben: link -
nofreenick
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
ha lektorálod, akkor abban már kolbász nem lesz...

-
ladybug
őstag
Ő bármit lektorálna, ami kicsit is hasonlít egy receptre. Fogalma sincs a szakácskönyvekről. Bezzeg a PH!
peterkeT:
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
... lektorálta: peterkeT
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
No, Kedveseim, megjöttem. Pizza, az nincs ma. (sajt sincs itthon) Meg tele van a hűtő mindenféle finomságos maradékkal.

Különben is, holnap kapsz babgulyást rizsfelfújttal, vasánap meg rántott pipiszárnyat petrezselymeskrumplival és friss salátával.
Pizzatészta és más recepteket pedig szívesen megbeszélek mindenkivel msn-en, aki szereti a gasztronómiát, meg a hasát.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ladybug Főzőiskolája
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nyitvatartás: minden nap 9-12 óráig, illetve 13-15 óráig.
Előzetes egyeztetés után eseti konzultáció naponta 21.00-22.30 között.
- peterkeT -
rii
nagyúr
válasz
nofreenick
üzenetére
benne a főtt kolbász mustárral .... kicsit rövid lenne, de érthető ...

-
faster
nagyúr
válasz
nofreenick
üzenetére
Na, tényleg, virsli! Azt is főztem néhányszor, meg smacket is. A végén még kiderül, hogy értek a főzéshez.

-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
én ezt csak arra mondtam neki, mert írta, hogy Pedig jó dolog ....

most mi van evvel a medvehajkurászsással ....? nagyon lemaradtam ....
-
Rez_Grof
őstag
Pedig jó dolog főzőcskézni. Én személy szerint szeretek. Igaz ma csak fokhagymás piritós lesz, ecetben áztatott lilahagymával meg kis pirospaprikás szalonna csíkokkal és ezt leöblitem vagy egy liter fincsni mézes teával, aztán befekszek a fürdőkádba olvasni meg aludni egyet!

Aztán meg elinditom az estét.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg van egy nagyon jó medvés receptem is.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Már gyúrja a tésztát?

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Auchanban többféle ''auchanos '' pizza van.
Ami hátul van a grillpultnál az fincsi. De gondolom ez most ez az akciós 165 forintos pizza volt, amit nem is az auchanosok csinálnak.
Az auchanos pizza az jó. Tapasztalat. -
Rez_Grof
őstag
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Olyat én nem szoktam enni. Nem egészséges. Inkább dagasztok otthon tésztát 2-3 pizzára valót és lapként lefagyasztom, aztán csak ki kell kapni a hűtőből, majd mehet rá a cucc és usgyi befele a sütőbe vele. Mellé egy jó Pirsner Urquell és már jó is laktam.
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
végre magamhoz tértem

uram-atyám de berúgtam tegnap
én soha többet nem megyek bringával bulizni, horror a hazaút
gondoltam most, hogy kajázok; sütöttem egy pizzát, megkóstolom....erre körömlakklemosó íze van
majdnem az egészet dobhatom ki
-
ngabor2
nagyúr
Keress rá a robogó szóra. Biztos, hogy van, én nyitottam. Minnyán megkeresem.
Meg is van: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Josh
tag
Próbáltam keresni olyan topikot, ahol elektromos motorkerékpárokról, vagy robogókról van szó, de nem találtam, lehet, hogy nincs is? Nyithatnánk egy ilyen topikot, mert engem érdekelne a téma.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
ok, megbeszeltuk
Josh: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Izé, azért egy moderátorhoz nem illik ez a beszéd. Olvass alapelveket, rá id vonatkozik
Legalább kicsillagoznád
'
amit tiltunk fórumunkban:
'a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)''
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Báncsák a bocit! Aztán csak néznek, ha bika lesz belőle, és mindenkit felöklel és eltapos

-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem tudom, mennyire hangzik nálad ismerősnek a Before név... (esetleg TG Before). Én már eddig min. 3 fórumban találkoztam vele... ha valakinek olyan beírása van, ami nem tetszik neki, a beírónak, különösen, ha újonc, már le is van tépve a feje. De ha valódi szakmai kérdés van normálisan, jól körülírva feltéve, akkor elmond mindent.
és ne mondd, hogy nem vagy nagyon otthon elég sok témában, látok azért én is pár dolgot
-
rii
nagyúr
családi kör ...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
IMHO ő már bölcsebb és okosabb lett, ezért izomból ignorálni fogja a hozzá intézett hsz-t...
Vladra meg nem mondok semmit, mert válaszolna
Érdekes, hogy minden fórumnak van egy hasonló egyénisége: nagyon ott van a témákban, de bárkit képes azonnal elküldeni a p-be.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
jo, nem hazudok, beismerem, hogy elobb atrohantal nehany olelesre, meg kezcsokolgatasra, hogy utana elsoseggel leshesd kivansagaimat (jah, juteszembe: hogy merted zarni a rajongoi topic-omat? ki leszel tagadva a szektabol)
I_Am: igen, valoban, ha jelen vagy, hagyom, hogy Te nyalj be tivnek
es ne gyere azzal, hogy nem igy ertetted, mert tudjuk mind, hogy Te nedvesseg hatasara szetmallsz, leven papirbol vagy....
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
csak csinjan, mert nem tudod, mivel allsz szemben => Bővebben: link
-
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ez így van!
De én nagymamám halálos ágyánál is mosolyogtam, mert tudtam, hogy nincs már annyira magánál, hogy fájdalmat érezzen, viszont én még szerezhetek neki azzal örömet, ha tudtam, hogy nem is gyúgyulást, de örömet, ha mosolygok, és jó dolgokról beszélek neki. Lehet, hogy nem értette, amit mondok neki, de mi a fenéért mennyek be a kórházba hozzá, ha azt mondom neki, hogy kár, hogy meghalsz hiányozni fogsz...ennek semmi értelme...miért rúgjunk az emberbe mégegyet, mikor már lehet, hogy beletörődött, és inkább még egy jót nevetne, minthogy a szomorúságra gondoljon élete utolsó percében is? Én ezért nem tudok álltalában sírni egy temetésen, pedig halt már meg barátom, rokonom, sok mindenki fontos nekem, és én mindíg csak a jóra tudok emlékezni, mosolyogva rájuk gondolni, és nem az űrt nézem amit hagyott, hanem azt amit ő maga és emléke kitölt... -
ladybug
őstag
Ez érdekes, tudod.
Mostanában sajnos sok ember halt meg az ismeretségi körömben. Viszont szinte mindegyik ismerős azt mondta, hogy a beteg -aki ugye halálos ágyán feküdt - volt az, aki mindig jókedvre próbálta deríteni őket. És ők voltak azok, akik szomorkodtak, bús képpel mentek minidg hozzá.
Mennyire átértékelődik a halál érzése, ha az ember beteg, mint akkor, amikor ő a rokon, barát, társ. -
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
A nevetés fél egészség...mondás bizony nem hülyeség! Ez orvosilag is alátámasztott tény, hogy a gyógyulást elősegíti, felgyorsítja az, ha az ember tud neveteni, nem hagyja el magát, no persze mikor az embert halálos kór kapja el akkor vagy nehéz nevetni, vagy felesleges nem nevetni...

Aktív témák
- BestBuy topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Indul a ChatGPT Health
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Macska topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És biztos, hogy enm te ízesítetted tegnap este?

![[kép] [kép]](http://www.studiojjk.com/texas_bagheads_flag.jpg)