Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Jó korai vagy...

Az anyák pedig nagyon könnyen belerázódnak mindenbe. Genetikai dolog. Ami a gyermekkel kapcsolatos, ott nincs lehetetlen.
Szép napot Neked.
Bővebben: link -
ladybug
őstag
Bővebben: link
Ez itt egy mókus...
-
ladybug
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Szerintem ez olyan téma, amit itt is ki tudunk vesézni. Nem szükséges új topik nyitása.
Hogy a sort megnyissam, válaszolok a feltett kérdésekre.
Életkor: 29 év
Nem: nő
Alaptermészet: jókedvű, nyitott, energikus
Horoszkóp: nyilas
Végzettség: főiskola
Munka: óvódapedagógus
Parfüm: Orfilame: Sun, Avon: Rose
Miért ezt? egy kis leírás: a friss, üde illatokat szeretem, ami könnyed. A természetes kissé gyümölcsös, édeskés illatok a kedvenceim, ami diszkrét, de mégis kellemes. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az lehet, de főzni nem.
Egyik kedves kollégád csak mindig thunfishsandvichet enne.
Haha, ez étel??
Márk: Mi baj?
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Haja, mi van itt...

Akkor mit is eszünk holnap? -
ladybug
őstag
Ez a téma motoszkál az én fejemben is napok óta. Van egy állítólagos ''barátunk'', akinek eladtuk az egyik monitorunkat még márciusban. A felét kifizette, a felével még mindig tartozik. Sms és emailváltás után többször is megerősített bennünket, hogy a pénzt utalta. Hát: nem. A számlánkra semmilyen utalás nem érkezett. Igaz ''csak'' 15 ezer Ft-ról van szó, de nekünk az is jól jön.
Sokszor gondolkodom, hogy fel kellene hívni, de párom mindig megnyugtat, hogy ez a 15ezer minusz megér neki annyit, hogy többet ne találkozzon az illetővel.
Lehet, hogy neki van igaza. -
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem is értem, miért pont csak a szexet említed.

Az ebéd megvolt. Hú, de fini lett a rizsfelfújt.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Hirtelen ezeket találtam.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Ő bármit lektorálna, ami kicsit is hasonlít egy receptre. Fogalma sincs a szakácskönyvekről. Bezzeg a PH!
peterkeT:
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
No, Kedveseim, megjöttem. Pizza, az nincs ma. (sajt sincs itthon) Meg tele van a hűtő mindenféle finomságos maradékkal.

Különben is, holnap kapsz babgulyást rizsfelfújttal, vasánap meg rántott pipiszárnyat petrezselymeskrumplival és friss salátával.
Pizzatészta és más recepteket pedig szívesen megbeszélek mindenkivel msn-en, aki szereti a gasztronómiát, meg a hasát.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ladybug Főzőiskolája
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nyitvatartás: minden nap 9-12 óráig, illetve 13-15 óráig.
Előzetes egyeztetés után eseti konzultáció naponta 21.00-22.30 között.
- peterkeT -
ladybug
őstag
Ez érdekes, tudod.
Mostanában sajnos sok ember halt meg az ismeretségi körömben. Viszont szinte mindegyik ismerős azt mondta, hogy a beteg -aki ugye halálos ágyán feküdt - volt az, aki mindig jókedvre próbálta deríteni őket. És ők voltak azok, akik szomorkodtak, bús képpel mentek minidg hozzá.
Mennyire átértékelődik a halál érzése, ha az ember beteg, mint akkor, amikor ő a rokon, barát, társ. -
ladybug
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Abban teljes mértékben igazat adok neked, hogy egy ilyen beteség során a játék az, ami kizökkenti a megszokott kezelések menetéből. A játék az, amitől felszabdul, felejt. A játék során vezeti le minden nem indulatát, érzéseit. A játék egy gyógyító tevekenység, főleg ilyen kis gyerekek számára. Az orvosok helyesen mondták/mondják ezt. Arról nem is beszélve, hogy sajnos hány ilyen esettel találkoznak.
Kicsit furcsállom ugyan. hogy a feleséged a neveló, te meg csak a játszótárs vagy. De ha nálatok ez bevált, akkor rendben.
További sok erőt és egészséget kívánok a kisfiadnak. Nektek pedig sok türelmet és szeretetet hozzá.
-
ladybug
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Előre leszögezném, hogy én sem kioktatásnak szánom, csak a véleményemet írom le.
Ha egy szülőnek beteg a gyereke ez a kegrosszabb dolog, ami csak történhet vele. Ilyenkor aztán képesek vagyunk mindent elnézni nekik, (pedig nem ettől fognak meggyógyulni), és ez nem jó. Természetesen ne várjuk el egy nagyon beteg gyermektől azt, amit normál esetben követelnénk tőle. De nem szabad mindent megengedni nekik. Magunkat ''járatjuk'' le ezzel. Nem lesz a gyereknek miheztartása, ha azt csinál a szüleivel, amit akar.
És nagyon nem jó, ha a két szülő teljesen ellentétes nevelési módszert tart jónak. Az is kiütközik a gyermeken.
A mi lányunk egy nagyszájú, pörgős, határozott teremetés. Nagyon oda kell figyelni az előre megbeszélt határokra, mert rögtön megtalálja a kiskapukat. A hiszti meg nálunk egy ''buta dolog''. Olyat csak a buta gyerekek csinálnak, akik nem tudják elmondnai mi bajuk. Az szemtelenkedés mellett ez az egyetlen dolog, ami nem tűrök el. Meglehet, hogy néha nem tudják másképp levezetni a fáradtságukat, energiájukat. Ilyenkor me szoktam küldeni a szobájába, és rendezze ezt le magában. Tombol egy kicsit, aztán lenyugszik. Eddig bevált.
Sianis: Bocs, az előbbiért. Nem akartam érzéketlennek tűnni. Én is sajnálom az áldozatokat, és annak rokonait.
PeterkeT: Igaz, elismerem - itt mindenki előtt (legyetek ti a tanuk), hogy nem vagyok olyan szigorú, mint te. De a gyerek az én felügyeletem alatt is tud viselkedni. -
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Szép, jó reggelt kívánok.

Pont erre gondoltam én is tegnap, amikor erről esett szó itt az OFFban. Iszonyat lehet, hogy az ilyen viharok tömegestül jönnek. Bár meg kell mindjam, pont ezért vannak ők ''hozzászokva'' már ehhez. Szerintem ők fenn sem akadnak ilyenen. Már rutinból pakolnal, szervezkednek. Gondolom, ha x-es erősségű, abban már mindenkinek van gyakorlata, hogy mit is kell tenni. Ha meg erősebb, akkor alakul ki fejetlenség.
Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy de jó is nekik... De szerintem ezen is csak mi morfondírounk, ők cselekednek.
Remélem, nem okoz olyan nagy kárt.
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
..meg terrorista, meg vérszívó, meg pióca, meg minden ilyesmi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
Csak hogy ne unatkozz...

Bővebben: link -
ladybug
őstag
válasz
WillChi
üzenetére
Kinek milyen gyomra. Mihez van hozzászokva.
Az emlékek...
Erről az én egyik sztorim jut eszembe. Szintén csípőspaprikás.
Általános iskolás 4. osztályos voltam (tisztán emlékszem a napra, nagyon belémvésődött). Szendvicset készítettet édesanyám paprikával, amit vittem magammal a suliba. Tízórai szünetben nagy vígan elkezdtem enni, mert ugye jó éhes voltam már. Kb a 2. falat után éreztem csak, hogy itt v.mi nem stimmel. Iszonyat erős volt. Többet nem is bírtam enni. De rámjött a csuklás tőle. Ittam egy csomó teát, mert azt is csomagolt anya, de nem mulasztotta el. Már negyed órája csuklottam. Becsöngettek. Kezdődött az óra, de én még mindig csuklottam. Kb 5 perc után már az oszifőt is nagyon zavarta. Igyak v.mit, mondta. Hát ittam, de mindhiába. A csuklás nem akart múlni, ráadásul egyre jobban vörösödött a fejem (szinte lángoltam). Elküldte az egyik osztálytársamat a tanáriba üditőért. Hozott egy pohár narancslevet. Azt megittam, és olyan 10 perc után abba is maradt a csuklásom, és megnyugodott a fejem színe is.
Nagyon ciki és nagyon rémisztő érzés volt. Szegény oszifő is pánikba esett.
Az egészben annyi p+ volt, hogy az óra elmaradt, mert mindenkit lekötött a műsor, ami velem történt. -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Úgy tűnik.

-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Ugyan már Bocika. Tessék mosolyogni.

Nézdd csak... -
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Lándzsás útifű szirup, vagy Sinuspret szirup. Vény nélkül kapható a patikában mindkettő. A Rhinathiol szirup is nagyon jó. Tesztelve mindegyik. Nekünk bevált.
-
ladybug
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Édesanyámék rendszeres b kategóriás sorozat- és filmnézők. Amikor átmegyek hozzájuk vagy röhögnöm kell állandóan, hogy menynire ''aggódnak'', hogy mi fog történni (pedig marhára kiszámítható), vagy kaparnám a falat kínomban.
A múltkori ilyen kedves sorozat a Drei wilde Engel volt. Istenem, de gagyi.

[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Nem a márka teszi a megbízhatóságot. És ez egyre többször beigazolódik mostanság.
Épp ma konstatáltuk, hogy a Nike cipők minősége sajnos már nem olyan, mint régen. Ezt elkeserítőnek találom.
Motion_Blur: A kalmopyrin tényleg jó. De a folyadékot is idd mellé, mert a nátha és minden megfázásos betegség során rengeteg folyadékot vesztünk. Kell az utánpótlás. Nincs mit.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fúj, az iszonyat. Olyat én is ittam.
Maradtál volna a pálinkánál inkább.
-
ladybug
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most azonnal? Mi van otthon?
Pl: Mézes-citromos tea, mézes pálinka, Coldrex, Mebucain, lándzsás útifű. -
ladybug
őstag
Jé, mennyi moderátor.

-
ladybug
őstag
Szép, jó reggelt mindenkinek. Remélem ma pozitívan álltok hozzá az elkövetkező óráknak.

Kymco: Örülök, hogy jól sikerült a ''randitok''. További boldog házasságot.
Pacák: Sok erőt kívánok Nektek. Most aztán élesben fog menni. Keress meg nyugodtan msn-en, ha segíthetek v.mit.
Sianis: Kellemes takarítást, csavarhúzogatást. Talán ma már menni fog. -
ladybug
őstag
Ne haragudj, ha félreértettelek.
Ha viszont együtt vagytok, akkor ott csak közös dolgoknak kellene lenniük. És nemcsak a nagy dolgokban, hanem mindenben, így még az utolsó szem morzsán is osztozkodni kellene. De ez csak az én véleményem.... Nem tudhatom.
Mindenesetre érdekes, hogy hol bánt a viselkedése, hol meg úgy véded, mint egy anyatigris. Nagyon instabilnak érezlek.
-
ladybug
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Bocsi, nem beleszólni szeretnék, de véletlenül én is felfigyeltem erre a kérésre.
-
ladybug
őstag
Alapvetően most is közösködtök. És működik, akkor meg?
De ez paranoia. Nem szabad így félni a jövőtől.
És mi az, hogy a mának él. Egy felnőtt ember ezt egy kor után nem teheti meg. Egyszerűen kell venni a fáradtságot, az önzőséget félretenni, és egy 6 éves kapcsolattal a hátam mögött már tervezni is együtt. Nézd, ha te nem igényled, hogy komolyabb legyen köztetek ez a kötődés, akkor rendben. És nem követelőzni kell, hanem megbeszélni. De ha ő nem partner ebben, akkor sosem lesz az.
Egyszerűen fél a kötődéstól, és bár hiába vagytok már x éve együtt, ő ezt nem érzi kötődésnek. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
No, akkor én is beszállok.
Szemüvegem már nincs. Szerencsésen megjavult a szemem. Különben 0,5 - ös volt a jobb szememen, a másikon sima üveg.
Bár sörhasam nincs, de legalább akkora pocim van most, mintha az lenne.
A linuxos póló jó ötlet, kellene egyet szereznem, mert imádom azt a kis esetlen pingvint.
Sört nem iszok. Még sosem vitt rá semmi, hogy megkostóljam.
Pizza: Imádom. Szinte bármikor tudnék enni, persze nem a gép közelében. és melegen. -
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most megleptél.

Azt hittem egy magas, sportos fickó vagy. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Miért bántjátok szegény Micimacit?

Ez a sok állat csak itt lármáskodik...(béka meg denevér...)
-
ladybug
őstag
Annyira kis helyes vagy, hogy így a szíveden viseled a kettejük sorsát.

A Laktoherb teát ismerem, de nem próbáltam. Lehet, hogy van hatása, lehet, hogy nincs. De az tuti, hogy Máté kell, hogy elinduljon a folyamat. Ő meg ügyes lesz.
A teát egyébként a hasfájós babáknak is szokták adni.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Édes. Szeretem.

-
ladybug
őstag
Nálunk kávétime van. Egy kis finom süti mellé, és lehet pihenni. De jó is ez.

-
ladybug
őstag
Még egyszer gratulálok Pacák, és sok egészséget, boldogságot és türelmet kívánok a Kicsihez. Az első 2-3 hónap után már beáll a rend, úgyhogy ne aggódj.

V.mi járványféle lehet, mert a gyermeknél az oviban is lebetegedett a fél csapat. Nagyon hamar ledönt mindenkit a lábáról. Vigyázzatok magatokra. Egyetek sok C vitamint, és igyatok sok teát.
Szép napot mindenkinek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li SL 120 Wireless fekete és fehér 3as szett eladó
- Legújabb Thinkpad T14 gen6! Teljesen új és magyar! Core Ultra 7 255U 16GB 512GB NVMe 12 hó gari!
- LG OLED65G42LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 7430 2-in-1 i7-1265U / 32GB / 1TB SSD Érintőkijelzős üzleti laptop 12 hó Garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.ö
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- új érkező gamer gépek - ajánlatokat lehet tenni! :) - 2026.01.18 update - gamer laptop lista
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondd, hogy azt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezt most nem értem...