Hirdetés
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Istenem hol tart ez az ország!!?

Lamborghinis ámokfutás fő-műsoridőben...
Bővebben: link -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A 10 az mi cm?

-
AMD Power
titán
Voltam ma a fehér ablakos PH főhadiszálás mellett!

Azt hittem nagyobb a PH ''központ'' -
-
AMD Power
titán
válasz
ngabor2
üzenetére
Persze értelek én. De nekem az nem vallás és nem vallásos ''élet'' mikor embereket gyilkolnak érte. Gondolokm itt a külömböző robbantásokra ilyesmikre. De ez értendő a Keresztes hadjáratokra is! És az viszont már keményen ''Nyugati'' okosság volt. Aki azt mondja , hogy a vallásáért öl az a szemebe a buta sutyerák. Lehet arab, és lehet bármilyen nemzetiségű!
-
AMD Power
titán
válasz
tiv83us
üzenetére
EU és az USA-ra gondoltam. Én nem azt mondom , hogy minden amcsi buta meg a nyugati emberek. De mikor 10 emberből 8-n nem tudják USA-ba , hogy Franciaországnak mi a fővárosa az már gáz. Persze buta emberek mindenhol vannak. De én úgy érzem egy átlag embernek ilyen dolgokat illik tudnia , akár itt m.o-n akár New Yorkba él.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
tiv83us
üzenetére
Nagyon sok ismerösöm járt kint nyugaton ( USA , UK , Hollandia Belgium) . Fontos megjegyezni , hogy ezek az ismerösök nem ismerik egymást. És ök meséltek néha olyan dolgokat , hogy az valami iszonyat. Pl: mikor az angol megkérdezte m.o Hollandia melyik részén van meg ilyesmi? Meg m.o Afrikába hol van meg ilyenek. Anyám barátja egy cégnél ilyen EU-s illetve kormányzati komunikáiós igazgató és mesél mindig mikor kint van ''nyugaton'' itt-ott. Meg haverom amcsiba volt 3 évig ö is mesélt rendesen , a másik spanom most Londonból....! Érdekes dolgokat lehet hallani. Itt a PH-n is olvastam érdekes dolgokat.

-
AMD Power
titán
Tud valaki olyan oldalt ahol ilyen úgymond MP3 album listákat lehet találni esetleg letölteni? Lehetőleg minnél több album illetve előadó neve legyen benne. e-mailbe is szívesen fogadnék ilyen MP3 listákat. Minnél nagyobb annál jobb.
-
AMD Power
titán
Tud valaki olyan oldalt vagy bármit ahol az MSN 7.5-höz tudok még szerezni letölteni Dinamikus Háttereket?

-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez felejtős akkor!

-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyéni avatart az kinél kell ''kérni'' vagy engedélyeztettni?

-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsánat nem akartalak kiokatatni! Még egyszer Sorry!

-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Itt megtudsz nézzni mindent!

Bővebben: link -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Addikt majd olyan 3500 hsz-nél leszel!

-
AMD Power
titán
Nekem bátyám mondja '' Na már megint Prohardver''! És milyen igaza van. Egész nap itt vagyok! Én is függő lettem!

Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ritkán van ilyen de ha van akkor az egész napomra rányomja a bélyegét.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)