Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD FX
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
''Denevér és béka ellen mi hatásos?''
Pl. a gomba: Bővebben: link
-
ngabor2
nagyúr
Lássuk, ki marad mod a végén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Miért bántjátok szegény Micimacit?

Ez a sok állat csak itt lármáskodik...(béka meg denevér...)
-
Rez_Grof
őstag
Kokkák!

Én kérek érte elnézést - Batman
-
Batman
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Azóta már van jobb bőrrucim!

De a mézescsuprok zuzására kiváló!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(A gazdájukat sem kell kímélni!) -
ngabor2
nagyúr
visszatértem. Sajnos az 5,5 napos uptime-om odalett

Volt valami szaraxás a nettel (adó szinten), csere lett belőle. viszont nem volt hajlandó menni akkor se. reboot, továbbra se. Aztán egyszercsak ment. Nem szeretem az ilyet...
Hátha kitart egy darabig végre.
A másik meg a fad, azaz a find a drug projekt. Csatlakoztam, a gép üresjáratában számolgat, a proci így rendesen ki van használva. Viszont mikor nem volt net, viszont még be volt kapcsolva a gép és futott, egyszercsak elkezdte a vinyót tekerni, addig nem hagyta abba, míg ki nem lőttem a progit. De az visszajött
a terminálját is le kellett lőni. ha viszont van net, akkor csinálja szépen. Remélem nem csinál semmi gonoszságot a gépen... -
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Már hogyne kaphatnál, mindjárt beszélek az IFAs haverommal, hogy segitsen elkésziteni az uj avatarod, egy lapitott béka képében...
-
Batman
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Moderálva. Grafiqs
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
A megérzésed, jó de már benne vagy.
Kezdj el gondolkodni...
-
Batman
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Szereted az nicked?
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Éppen most szervezek egy ultrahangos ddos támadást a kedves Betsy ellen.
Van kedved csatlakozni?
MOD: A tartalék pelenkáról már gondoskodtam. Szerintem a maxi méretből elég lesz egy tucat.
MOD2: Beleleóg a kezed a mézes köcsögbe
- Batman -
Tegnap nem találkoztam Kedvesemmel, mert...
Ma nem találkozom Kedvessel, mert kiütötte egy pohár romlott tej (kakaót készített belőle, nem vette észre az ízt)...
Szomorú v.ok...

-
ladybug
őstag
Annyira kis helyes vagy, hogy így a szíveden viseled a kettejük sorsát.

A Laktoherb teát ismerem, de nem próbáltam. Lehet, hogy van hatása, lehet, hogy nincs. De az tuti, hogy Máté kell, hogy elinduljon a folyamat. Ő meg ügyes lesz.
A teát egyébként a hasfájós babáknak is szokták adni.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Én , ugyan már én nem vagyok ilyen azt sem tudom mi az hogy számitogép.

Grafi nagyra tart engem en vagyok neki az etalon.
-
Pacák
senior tag
Csináltam egy kondér szoptatós teát a páromnak. Laktoherb a keverék neve. Van benne édeskömény, kömény, ánizs, citromfű és csipkebogyó. Tehát semmi extra, amit én nem ihatnék meg, és nagyon finom.
Hatása úgyis csak az anyukákra van. 
-
neongorack
senior tag
Nahh tépek vissza keresztmuterom boltjába segíteni mert le fog cseszni úgyiscsak délig vagyok....

-
válasz
mayerlaci
üzenetére
A jó múltkorában olyan T-Mobile-os készülékeket adtak 2 (két!!!) ezerért, amik 3 napos cseregariban lettek visszahozva, v. nem is lettek eladva -volt köztük néhány nagyon jó vétel!!! Pl.: egy teljesen jó 3410-es Nokia, aminek a 2-es gombja kicsit nehezen jár...
Vagy ötvenezer forintos dig.fényképező (szintén tökéletes állapot) tízért... Emlékszem, olyan tülekedés volt, reggel hatkor rohantak az emberek a pulthoz...
(Helyszín: miklósi madaras)
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Soha nem vennék tuskóban, madaras tecsóban és társaikban PC -t. De az apróbb dolgokat (az évi 10 CD -ez nem vicc) néha igen. Tegnap is nézelődtem budaörsön a madaras t -ban.
Ami ott megy, ahhoz pofa kell. Szénné dobált, lifegő fedelű dobozában van pár PC, és monitor. A PC talán 2,4? -es Celeronos konfig, mellette a szöveg, hogy 40 rugó az ára, és csak alkatrésznek használható.
Egy összedobált (törött?) gépből melyik részét használja a tisztelt vásárló alkatrésznek? Szvsz az alkatrészekben a nyák biztos megrepedt a ''szakszerű'' raktározás és szállítás miatt. Talán így látatlanban a házat esetleg ki lehet kalapálni, talán a ventik és a procihűtő jók. Így 40 rugóért kicsit drága vétel volna egy ''gazdaságos'' konfigról álmodó kiscsaládnak. Persze garanciát nem vállalnak a cuccra. Fogyvédelmet nekik, aztán büntit, hogy belezöldüljenek.
A bibi az, hogy ezt már több árucikkel is eljátszották. -
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Ennél már csak a Legato jobb
.
A ramborda nem ér semmit at mondja a faszi azelőtt meg aztsetudta mi az.
Meg ott csak a Zalman az isten. -
Integra
titán
válasz
neongorack
üzenetére
egyelőre nem.
-
neongorack
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Na jajj azt ne is mond az kész gyönyör volt az a kari.Igaz hogy 9600-os simat akartam venni de 9600SE-t kaptam ami rocc volt.

-
válasz
neongorack
üzenetére
Mielőtt kifizetted, bontasd ki...
-
neongorack
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Az szép
....pfff....esküszöm ha veszek valami ilyet már a boltban kibontatom miután kifizettem, biztos ami biztos alapon!
Erről jut eszembe haverom (mayerlaci) is megszívta egyszer ő egy VGA-val!
Vett egy Ati Radeon 9600 SE-t és teljesen meg volt görbülve a kari szerencsére ráfizetéssel kapott egy sokkal jobbat érte....
Nagyon óvatosnak kell lenni vásárláskor...szerencsére velem még nem fordult elő ilyesmi, de le is kopogom...
-
Integra
titán
rohadt emule is...
tőlem töltenek fel ezerrel, de nekem azt írja ki hogy 8 nap várakozás...
-
Integra
titán
berakom ide is, okuljon mindenki belőle:
zsírúj pioneer dvr-110d, tegnap vettem, most vettem észre beszerelésnél reggel
Bővebben: link -
Sianis
addikt
Nos maistro ez b izony tényleg szomorú dolog. nem csodálkoznék, ha felkeresnéd a Canon-t és bizony elmondanád nekik. Biztosan van rá mód, hogy az anyacéghez jusson a leveled, a hazai kirendeltségnek kell, hogy legyen infoja erről. Kezdj harcba, ne hagyd magad elnyomni... -
aDM|RaL^
őstag
szép gitáros jóreggelt

-
AMDpower/
senior tag
Lenne egy elég láma kérdésem.:
Mivel minap kaptam 2db gold hl2 kupont, ezért feltámadt bennem az a gondolat, hogy visszaküldöm drága atinak és megvárom mit küldenek végülis, sokat nem veszthetek vele.., igen ám, de nem találtam semmi konkrét címet ahova nekem ezeket a drágaságokat felkellene adnom..., ati oldalán is nézelődtem, de lámaságomat misem bizonyítja jobban nemtaláltam semmit..
Szóval ha esetleg valaki tudná, hogy hova kellene feladni a kuponokat, magyarán kitudna segíteni egy címmel, vagy linkel azt megköszönném!
-
Loretto
veterán
Na ritkán vagyok ily sokig fent, ma lesz is böjtje szerintem

De legalább az a csúnya munka nincs
-
LOTR
addikt
Bővebben: link
az utóbbi néhány hétben nem féregtelenítettem
-
Bash
őstag
Elolvastam a történeted, eléggé szomorú a dolog. Hozzáteszem a nagyon sok indíttatásból ez volt az egyik, amiért elhagytam az országot.
Ilyen tapasztalatom itt nem volt, egyetlen egy eset volt, amikor nem kaptam vissza a teljes árát a visszavitt árunak. Akkor interneten rendeltem egy terméket és sérülve érkezett, nem a szállító hibája volt, gyárilag volt rosszul becsomagolva. Bevittem az áruház helyi kirendeltségébe, szó nélkül visszakaptam az árát, csak a szállítás összegét nem, mert ez a policy-juk.
Elektronikai dolgot egyszer vittem vissza a Best Buy-ba (Bővebben: link), egy barátom autós magnója volt, arra panaszkodott, hogy nem tudja tisztán fogni az FM adókat. Bevittem az áruházba, odaálltam a customer service pulthoz, mondtam, hogy return lesz, a hölgyemény elküldött az elektronikai részlegre, hogy teszteltessem le. Elvittem a magnót, a teszt kb. 15 mp-ig tartott, a srác ráragasztott egy matricát, hogy rossz. Visszavittem a CS-re, mondta hogy rendben van, ezek a lehetőségeim: vagy kérek egy újat ugyanebből a modellből, vagy levásárlom, vagy visszaadja a pénzt.
Ez kb. általános itt, szinte semmit nem javítanak, mert drága lenne a munkadíj. Egy számítógép-szervízben itt maximum rossz alaplapot cserélnek újra, nem állnak le forrasztgatni. -
Amennyiben zavaró, törölni lehet... Azonban ki _kell_ írnom magamból...
&$@ß#×˝ békávé!!! Csúnyábbat akartam írni, de önmoderációt hajtottam végre...
Ez a &$@ß#×˝ hév (mindent kapcsolódó nevet kisbetüvel, mint a PUF-ban...) izélt időben jönni, Kincsem elázott az esőben, nem volt kedve fél órát gyalogolni (az esőben), így nem találkoztunk ma...
Semmi gond, végül is csak ezer éve nem találkoztunk...
Mindenkitől bocs, Pacáknak grat a kicsihez, a betegek gyógyuljanak meg, minden Ph!-zónak szép estét!!! -
lesaux
veterán
Bash komám, meséld már el, mi történik ilyenkor Amerikában: Bővebben: link
Másnap van-e még munkahelye annak a négy féregnek, illetve áll-e még az épület? -
Bash
őstag
Cirka 800 hozzászólással vagyok elmaradva. Kérdem én a nagyérdeműt, hogy történt-e valami említésre méltó?
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
El lettem rángatva erőszakkal a géptől...

-
Pacák
senior tag
Yááááááy! Béá Ásszony pont megnyilvánult, amikor vadul kapcsolgattam és egy rossz mozdulatra a retekklub jött be a tv -n. Sírba visz az ''inglish'' kiejtése.
Ami nem megy, azt nem kéne erőltetni nyilvánosan. Egy kis kazettáról hallgatott nyelvlecke, vagy egy gyorstalpaló tanfolyam csodákat tenne.
A párom és a gyermekem csak egy nyáladzó roncsot talál itthon, ha ez még egyszer megtörténik.
Asszem a retekklubot ki fogom iktatni a tv memóriájából..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Bocs , hogy tényleg ezt így jöttem elújságolni, ha zavar valakit legyen kitörölve, csak olyan jó boldognak lenni, és ezt megosztani másokkal

-
QuarK
senior tag
válasz
Polacheck
üzenetére
Nem tudom, nekem eleve durva élmény lesz, Május végén mentem ki angliába, ott mindent tettem, de tévét nem néztem; és a koliban se soha (mindig akadt más elfoglaltság)...
Kész, lesem a Magellánt, és szénné röhögöm magam, nem tom' miért, olyan együgyű az egész
mod: violinkulcs, nincs RTL, nem fogja az a töpörödött antenna...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Az azért még messzi van, legalább másfél hónap
(elmegy két hétre az oktatóm ''nyaralni'' .
De azért tetszik
Sőt egyre jobban tetszik
divot
Juszt se! Kezd tetszeni ez a váltogatás (persze nem ebben a kcosiban...)
Viszont döbbenet menynire kezesbárány a szamár, direkt ilyen keménykezű csajoknak való, amilyen én is vagyok
(Szeretem jól megtekernia kormányt, meg úgy adni az érzésnek
Már ha már elindutl a kocsi
Sőt szvsz lesz kitől tanulnom, barátnőm is elég ''sportosan'' vezet...
)
mamakedvence: nem. Már elkezdtem. Csütörtökön rutinvizsga. Csak szülinapom helyett kb fél-1 hónappal később lesz meg a jogsim. Szal kb október közepe, vége.(persze ha minden sikerül elsőre)
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Vazz, nem néztétek a hiradót? Mérgező munka címszóval mutatták, hogy szerelik szét valahol ázsiában a számítógépket.
Nagyon kemény. Bárddal, meg lángvágóval esnek neki, és ez a hivatalos megsemmisítés. Egy gép elpusztítása 2 dollár. -
-
QuarK
senior tag
A poén, hogy ugye kinn voltam Angliában, és szüleim okosságának köszönhetően február óta nincs fizetve. S elméletileg már szept. 6-án szerződésbontás-végrehajtó-irgumburgum-ide-a-125-ezrünket kellett volna h bekövetkezzen, szal a halasztás már megvan eléggé

WN31RD: Amúgy köcce a tippet, divxplayer viszi
mamakedvence: A kólát se szeretem
Narancslevet iszok meg ávizet...
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Ha semmi nem akarja lejátszani, akkor érdemes a következővel próbálkozni: mplayer (Bővebben: link).
-
Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De sajnálnám ezeket a kedves kis állatokat. Nagy állatbarát vagyok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ami nem megy, azt nem kéne erőltetni nyilvánosan. Egy kis kazettáról hallgatott nyelvlecke, vagy egy gyorstalpaló tanfolyam csodákat tenne.
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/flux.gif)
Megkésve bár...