Hirdetés
Aktív témák
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Bővebben: linkerre puszit ??? pffff

-
Szőrös
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
he ? nem linuxról beszélek.
karaktert mindenhová ...nem kellenek nekünk ezek a hüjje ablakok meg mittoménmik.
szerk.: egyébként sem vagyok linux ellenes. ha nem játszanék csak azt használnám. gondolj bele ingyé vagy bagóért kap az ember jó kis rendszert rengeteg stuffal.
csak ez a fránya játék. tudom tudom van winex vagy mi de azzal olyan bonyás.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
ezazz karakteres üzemmódot a népnek oszt hali

-
-
Szőrös
veterán
jó lenne már lenyugodni és egymásról nem tudomást venni. de nem bírjátok ki mi ? menjetek stárboxba vagy mi a ragya vót az oszt üssétek szét egymás buksiját na.
-
Szőrös
veterán
válasz
Thulcandra
üzenetére
vehehe ne is mond..ismerős szitu. pár percig azt se tudtam mi/hol/merre aztán szép lassan bevillant pár kocka az estéről. no ezóta ezt próbálom lekertülni mert még a csaj nevét sem tudtam így kicsit ciki volt az eksön

-
Szőrös
veterán
na le lehet állni vagy ban hegyek lesznek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szőrös
veterán
huhh srácok elkapott engem is ez a nyavajás allergia , egész éjszaka alig aludtam valamit , zsepi hegyeket fújok tele...még szerencse , hogy szabin vagyok mert így képtelen lennék melózni. meddig tart ez a parlagfű mizéria ?
-
Szőrös
veterán
csak Neked csak most Bővebben: link vehehe
-
Szőrös
veterán
Mi van a sörömmel ? Ki akarja meginnni ? Kórház vagy temető !?

-
Szőrös
veterán
hoppá mi folyik itt ? mazsolák háborúja ?
tegnap ettem rízsfelfújtat vagy mi az s tele volt mazsolával...mmmmnyamnyam isteni.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most Adidas

karaktert mindenhová ...nem kellenek nekünk ezek a hüjje ablakok meg mittoménmik.
vehemuhaha
jól vagyok de télleg nincs velem semmi baj hé hallod mondom jól vagyok