Hirdetés

Aktív témák

• Fred23
    nagyúr

Ebben csak az a nevetséges, h. esernyőből már végigpróbáltam mindefélét, az 500 forintos ósönöstől kezdve a 7 ezer Ft-os (ilyen van most) Samsonite-ig...
    Az olcsóbb kategóriát mindig kicsavarta a kezemből a szél, meg állandóan széthullott, ezt megelégelve ruháztam be egy ''fullextrásra'', de ez meg nagy esőknél átengedi a vizet. Nem nagyon, de épp' elég zavaró, h. esernyő alatt csepereg a víz a homlokomra/hajamra... :((

Legszívesebben visszavinném oda, ahol vettem, de kidobtam a blokkot, meg a bolt is bezárt... :(

Mondjuk inkább cipő ügyben kérnék itt segítséget/javaslatot, annak átázása jobban zavar...

[Szerkesztve]

OLANG cipőt vegyél ! Én június óta hordok egyet,a legnagyobb 3napos esőben se ázott be,teljesen vízálló,akár helyben állhatsz benne órákig a 10centis vízzel telt pocsiban.Csak ez inkább sport,mint utcai viselet,bár mindenhez felvehető szerintem.Régebben teljesítménytúráztam,és mikor az eladó mondta,hogy ő ebben a cipőben úszta meg száraz lábbal a Burok-völgyet,rögtön megvettem.:D

Aktív témák