Hirdetés
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- BIOS topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Épp tegnap voltam fogdokinál. Letört egy on-lay ragasztás, és helyette csinál egy csapos fogat koronával. A maradék fog lapjára (gyakorlatilag már csak a gyökér van megbelőle, egy időben sajnos nagyon elhanyagoltam) elkezdett ránőni az íny. Monmdta, hogy szuri, és levágja. Én kérdeztem, hogy szuri nélkül nem lehetne-e, mert azt nem igazán szeretem, ha fél napig nem tudok beszélni, meg megeszem belülről az arcomat, aztán 2 hétig szenvedek.
Mondta, hogy nem biztos, hogy örülni fogok egy nagyfrekis elektromos szikével zsibbasztás nélkül elkövetett vagdalkozásnak. Mondtam, próbáljuk ki, ha nem bírom, majd szúr. Kipróbálta, semmit nem éreztem...
Aztán mintavétel, fúrás-faragás, csütörtökre ki lesz öntve a beragasztandó cucc, jelenleg le van valami műanyaggal fedve a helye. Ja, előtte pár éve gyökérkezelve volt a fog, úgyhogy emiatt nem fájt a furkálás.
Aktív témák
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondta, hogy nem biztos, hogy örülni fogok egy nagyfrekis elektromos szikével zsibbasztás nélkül elkövetett vagdalkozásnak. Mondtam, próbáljuk ki, ha nem bírom, majd szúr. Kipróbálta, semmit nem éreztem...