Hirdetés

Aktív témák

• Bash
    őstag

[ONN]Hadd ragadjam meg az alkalmat mer' most pont itt vagy,hogy megállapítást tegyek : :)
    Nem tom milyen rég élsz kinn külhonban,de nagyon szépen ,helyesen írsz ,ráadásul ékezeteket is használsz,mert ezt még itt sem teszi meg mindenki ,ezért fogadd az elismerésemet ,mert ezt az ékezetes szokást fenntartani angolszász nyelvkörnyezetben nem lehet semmi!! (virtualis kézfogást imitáló smiley) [OFFF]
    Magyar billentyűzetet használsz?
    A benzin áráról sajna itt sem tudok,mert nem tok vezetni se,sem jogsim sincs ,4 cent az kb megfelel 10 Ft-nak tudtommal,ami szvsz egy jelentéktelen összeg MO.-n is !!

[Szerkesztve]

Köszönöm a dícséretet. Soha nem használtam magyar billentyűzetet, mindig is angolon gépeltem, kb. egyforma gyorsasággal és kevés hibával tudok gépelni mindkét kiosztáson. A helyesírás meg valahol általános iskola első osztályban kezdődött, másodikban már versenyekre küldtek. Nem nagy ügy, szerintem ez olyan dolog, aminek mindenféle odafigyelés nélkül magától kell jönnie.

A benzinárak:
    Regular Unleaded (89): $2.18
    Premium Unleaded (91): $2.27
    Super Premium Unleaded (93): $2.39
    Ez ma reggeli helyzet a szomszédos CITGO kútnál, ami átlagosnak mondható. BP, Chevron, Shell mind drágább, de egyébként is elég változó a benzinár. Minden kúton más, és hetente többször is változik. De emlékszem én még 86 centes benzinre is (kb. 3 évvel ezelőtt).

MOD:
    Igen Kalandor, természetesen gallonban értendő, ami 3,78 liternek felel meg.

Aktív témák