Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Micro Four Thirds
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hazajöttem, letudva a mai meló is, de a hétnek sajnos még nincs vége.
Bementem szokásos időben, 3-kor, elláttam szokásos teendőim, összeraktam a papírjaim... 4-kor elkezdett szakadni az eső, pont ''terepen'' voltam, sikerült is kb. 3 perc alatt bőrig áznom. Megázni rossz csak, utána már nem számít, hogy csöpög vagy folyik a ruhámból a víz.
Gyorsan elintéztem még, amit kellett, aztán szépen visszahúzódtam az irodába, bedobtam a szárítóba a pólóm, meg a zoknim.
Csendben eltelt a délután, tettem-vettem, este meg volt egy okostóni telefonálóm, aki némileg felhúzott. Meg akarta nekem magyarázni, hogy a szobákban lévő always on high-speed internet-kapcsolat az DSL. Hamar rájöttem, hogy nem érdemes vele vitatkozni, kétféle internet-kapcsolatot ismer, neki dial-up-on kívül minden DSL.
Nem számít, hogy telefonvonalnak köze nincs a dologhoz, mivel optikai gerincre kapcsolódik az egész szálloda, neki az DSL.
Aztán kimentem kicsit a lobby-ra beszélgetni, másfél órát voltam kis kubai ''angyalkám'' társaságában.
Miután hazament megnéztem még az NBA-döntő végét a TV-ben, aztán hipp-hopp le is telt a munkaidőm.
A megázás ellenére nem bánnám, ha hasonlóan telnének a munkanapjaim.
Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyorsan elintéztem még, amit kellett, aztán szépen visszahúzódtam az irodába, bedobtam a szárítóba a pólóm, meg a zoknim.
Nem számít, hogy telefonvonalnak köze nincs a dologhoz, mivel optikai gerincre kapcsolódik az egész szálloda, neki az DSL.
Miután hazament megnéztem még az NBA-döntő végét a TV-ben, aztán hipp-hopp le is telt a munkaidőm.