Hirdetés

Aktív témák

• TexT-BoY

addikt

Mellesleg suliro annyit tennék hozá a 2000, 4000, 5000 témához hogy megint nem figyelsz!
    azért volt először 2000 mert a szerver nem birta de a 2000res topciok nem maiak aztán lett egy ujabb szerver ekkkor volt 4000 majd valamit még heggesztettek rajta letesztelték és birta a 10k hszt is a szerver ekkor áltunk be arra hogy MINDEN folytatás 5000Hszel nyitodik.
    Te ezt felboritottad ha tetszik hanem.

Cathfaern : Akkor én kivétel vagyok? merthogy rossz elő életem volt de nem lettem bannolva és a mai napig itt nyomulok...:)

Mod: én a topic nyitást nem adnám moddnak!... pl jeges, Esmein, Sianis ''nagymester'' ,Vangelis, Erdaya, Integra, faster (felsorolás a teljesség igénye nélkül) nek adnám a jogot hiszen ők a ''valódi ''OFFOLOK'' Suliro csak vendég munjkás ebben a bojban de a felsorolt emberek itt köszönnek el itt kivánnak joreggelt szinte itt élnek! Valojában ez az OFF topicos társaság szerintem a PH! eggyik családja...
    Mert azért van még 1-2''család'' de ez is az hát a családokba ne kontárkodjunk be szerintem...
    Lehet hülye a fogalmazás szry

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák