Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Sírok egy sort.
MSNen beszélgettem pár barátommal, akiknek állítólag megvannak az e heti kenyérsütőversenynek a biztos befutó receptjei. El vagyok képedve. Ilyen hogy forudlhat elő? Persze most nem irigy vagyok vagy valami, hogy tavaly saját recepttel kellett indulnom, de hihetetlen hova sülllyedt egy-két megmérettetés színvonala. A verseny mennyiségrésze, vagyis hogy mennyi kenyeret kell sütni, hogy a bírok jól pontozzanak, szintén megvan nekik, meg a kenyérhistória is ott pihen elöttük. Mi lesz így a magyar pékekkel, ha saját kúfőböl nem tudnak egy ilyen megmérettetésen helytállni?
Többször olvassátok el, nem félrebeszélek a láztól vagy valami. Itt tart a magyar kenyéripar.
Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs