Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én inkább nem próbálgatnám, de az ''Adataim'' oldal forráskódja alapján működnie kéne...
Bash! Ha erre jársz majd... mennyibe kerül onnan tőletek elküldeni egy könyvet ide MO-ra? És mennyi... áh, na jó nem kerülgetem itt a forró kását
Ha esetleg nem találok más megoldást, és Amerikából kell rendelnem a Mazdához service manualt, akkor tudsz segíteni (persze ha nem tudja az eladó elküldeni egyenesen ide)? Bővebben: link Ez a könyv egész jónak tűnik. És olcsó is. CSak fingom sincs róla hogy én most hogy rendeljem ezt meg ide... meg hogy fizessek dollárban... stb. Tényleg, neked hogy tudnék pénzt utalni vagy valami? 
Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- Windows 11
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha esetleg nem találok más megoldást, és Amerikából kell rendelnem a Mazdához service manualt, akkor tudsz segíteni (persze ha nem tudja az eladó elküldeni egyenesen ide)?