Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én inkább nem próbálgatnám, de az ''Adataim'' oldal forráskódja alapján működnie kéne...
Bash! Ha erre jársz majd... mennyibe kerül onnan tőletek elküldeni egy könyvet ide MO-ra? És mennyi... áh, na jó nem kerülgetem itt a forró kását
Ha esetleg nem találok más megoldást, és Amerikából kell rendelnem a Mazdához service manualt, akkor tudsz segíteni (persze ha nem tudja az eladó elküldeni egyenesen ide)? Bővebben: link Ez a könyv egész jónak tűnik. És olcsó is. CSak fingom sincs róla hogy én most hogy rendeljem ezt meg ide... meg hogy fizessek dollárban... stb. Tényleg, neked hogy tudnék pénzt utalni vagy valami? 
Aktív témák
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC
- SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 46mm - Ezüst - LTE - BluTooth - WiFi - GPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha esetleg nem találok más megoldást, és Amerikából kell rendelnem a Mazdához service manualt, akkor tudsz segíteni (persze ha nem tudja az eladó elküldeni egyenesen ide)?