Legfrissebb anyagok
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
PROHARDVER! témák
- Google Nexus 7 (2013) - ránc: felvarrva
- Milyen TV-t vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én inkább nem próbálgatnám, de az ''Adataim'' oldal forráskódja alapján működnie kéne...
Bash! Ha erre jársz majd... mennyibe kerül onnan tőletek elküldeni egy könyvet ide MO-ra? És mennyi... áh, na jó nem kerülgetem itt a forró kását
Ha esetleg nem találok más megoldást, és Amerikából kell rendelnem a Mazdához service manualt, akkor tudsz segíteni (persze ha nem tudja az eladó elküldeni egyenesen ide)? Bővebben: link Ez a könyv egész jónak tűnik. És olcsó is. CSak fingom sincs róla hogy én most hogy rendeljem ezt meg ide... meg hogy fizessek dollárban... stb. Tényleg, neked hogy tudnék pénzt utalni vagy valami? 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha esetleg nem találok más megoldást, és Amerikából kell rendelnem a Mazdához service manualt, akkor tudsz segíteni (persze ha nem tudja az eladó elküldeni egyenesen ide)?