Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Micro Four Thirds
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát, ha elrontás alatt ugyanazt értjük (nem lesz futtatható a fájl), akkor elrontani nem rontotta el, mivel akkor a Windows se működne...ugyanis szó szerint minden *.exe-t átírt
Fertőzött fájlt szerencsére már nem tudok küldeni
Most már csak az van hátra, hogy a külső rack-et rádugni, s megnézni az is fertőződött-e...de attól félek igen 
Btw. megtaláltam a vírus forrását (legalábbis nagy valószínűséggel). Pont ahhoz a Lineage II-höz volt egy unoffical patch rar-ban...az abban lévő .exe volt fertőzött
Mondjuk a tanulságot levontam: vírusírtó ezentúl mindig be lesz kapcsolva (bármennyire is utálom az állandóan futó programokat).
Ja, egy kérdés:
A Windows elég hülyén nevezte el a partíciókat, a rendszer lett a D, az adat meg a C. Ezen lehet valahogy javítani?
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Crimson Desert
- VoIP telefonálás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Zyxel NAS326
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fertőzött fájlt szerencsére már nem tudok küldeni
Most már csak az van hátra, hogy a külső rack-et rádugni, s megnézni az is fertőződött-e...de attól félek igen
Mondjuk a tanulságot levontam: vírusírtó ezentúl mindig be lesz kapcsolva (bármennyire is utálom az állandóan futó programokat).