Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát, ha elrontás alatt ugyanazt értjük (nem lesz futtatható a fájl), akkor elrontani nem rontotta el, mivel akkor a Windows se működne...ugyanis szó szerint minden *.exe-t átírt
Fertőzött fájlt szerencsére már nem tudok küldeni
Most már csak az van hátra, hogy a külső rack-et rádugni, s megnézni az is fertőződött-e...de attól félek igen 
Btw. megtaláltam a vírus forrását (legalábbis nagy valószínűséggel). Pont ahhoz a Lineage II-höz volt egy unoffical patch rar-ban...az abban lévő .exe volt fertőzött
Mondjuk a tanulságot levontam: vírusírtó ezentúl mindig be lesz kapcsolva (bármennyire is utálom az állandóan futó programokat).
Ja, egy kérdés:
A Windows elég hülyén nevezte el a partíciókat, a rendszer lett a D, az adat meg a C. Ezen lehet valahogy javítani?
Aktív témák
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen 11 - 14"WUXGA IPS 100% sRGB, i5-1335U 16 / 256 NVMe +SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fertőzött fájlt szerencsére már nem tudok küldeni
Most már csak az van hátra, hogy a külső rack-et rádugni, s megnézni az is fertőződött-e...de attól félek igen
Mondjuk a tanulságot levontam: vírusírtó ezentúl mindig be lesz kapcsolva (bármennyire is utálom az állandóan futó programokat).