Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Most szembesülök ezzel a blog dologgal itt a PH!-n...hááttt biztos kell ez? :F Jó mondjuk ha el lesz különítve jobban, akkor végülis még kevésbé zavaró, meg így sem az, csak ez így nekem kicsit nagyon furcsa (képzavar rulez). Mármint hogy így a fórumba van beleültetve. Arról nem is beszélve, hogy ha jól sejtem ez is beleszámít az össz. hsz. számba, ami eddig sem mutatott meg túl sokat, azonban innetől kezdve gyakorlatilag semmit. Nya mindegy. Egyébként most szembesültem azzal, hogy milyen szinten pörögnek a piacos témák...4-6 oldalnyi topic van egy napon belül! :Y
Hmm...most kicsit olvasgatom a blogokat, nem is tűnik olyan hülyeségnek, bár az biztos, hogy nem mindegy ki írja :U Poppy blogja például kifejezetten tetszik :)
Aktív témák
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest