Hirdetés
- OLED TV topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nagyon vacak dolog ez, én már kétszer is szívtam, és mindkét alkalommal vga kártyával, szerencsémre azok az eladók tisztességesek voltak, és egy nap alatt visszakaptam a pénzt, vagy ment gariba a cucc. (Az egyik boldog emlékezetű Savtót volt. :DDD)
Sajnos annyira drága minden, hogy időnként muszáj a bolhán vásárolni. Van egy-két dolog, amit soha nem vennék használtan, de pld. a bolti bruttó árakat nagyon nincs kedvem kifizetni egy-egy vga kártyáért. Csak ha ilyen Harryplotteres sztorija van az embernek, az megingatja a hitét a fórumban.
Nemrég vettem egy 1.5gigás MuVo-t 35K-ért. 50 volt az eredetileg meghirdetett ára, toltam egy emailt, hogy 35-ért elviszem, és azonnal jött a válasz, hogy rendben. Na ettől meg berezeltem, hogy ha a bolti 60-70K-s mp3 lejátszót ennyire olcsón adják, akkor ott biztos valami turpisság volt. Elmentem a talira, odaadta a srác, néztem a szettet: a lejátszóról a fólia le sem volt még szedve, a fülest ki se csomagolták, kipróbálni meg nem tudtam, mert nem volt rajta zene. Egyszer élnük, belevágtam, mert nagyon rendes arcberendezése volt az eladónak, de azért hazaérve remegő kezekkel toltam rá az usb portra... Szerencsére flott az egész, tehát igencsak jó üzletet kötöttem. De ezekben a priznicekben mindig ott van a bukta lehetősége. Aztán, ahogy olvasgatom a fórumot (no és a saját tapasztalat), lassan már kiszűrtem azokat a figurákat, akiktől soha nem vennék semmit. Marad a néhány nagypofájú díler :DDD, azokban jobban megbízom, mint a totál no name srácokban.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sí, sielés
- Házimozi haladó szinten
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest