Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nagyon vacak dolog ez, én már kétszer is szívtam, és mindkét alkalommal vga kártyával, szerencsémre azok az eladók tisztességesek voltak, és egy nap alatt visszakaptam a pénzt, vagy ment gariba a cucc. (Az egyik boldog emlékezetű Savtót volt. :DDD)
Sajnos annyira drága minden, hogy időnként muszáj a bolhán vásárolni. Van egy-két dolog, amit soha nem vennék használtan, de pld. a bolti bruttó árakat nagyon nincs kedvem kifizetni egy-egy vga kártyáért. Csak ha ilyen Harryplotteres sztorija van az embernek, az megingatja a hitét a fórumban.
Nemrég vettem egy 1.5gigás MuVo-t 35K-ért. 50 volt az eredetileg meghirdetett ára, toltam egy emailt, hogy 35-ért elviszem, és azonnal jött a válasz, hogy rendben. Na ettől meg berezeltem, hogy ha a bolti 60-70K-s mp3 lejátszót ennyire olcsón adják, akkor ott biztos valami turpisság volt. Elmentem a talira, odaadta a srác, néztem a szettet: a lejátszóról a fólia le sem volt még szedve, a fülest ki se csomagolták, kipróbálni meg nem tudtam, mert nem volt rajta zene. Egyszer élnük, belevágtam, mert nagyon rendes arcberendezése volt az eladónak, de azért hazaérve remegő kezekkel toltam rá az usb portra... Szerencsére flott az egész, tehát igencsak jó üzletet kötöttem. De ezekben a priznicekben mindig ott van a bukta lehetősége. Aztán, ahogy olvasgatom a fórumot (no és a saját tapasztalat), lassan már kiszűrtem azokat a figurákat, akiktől soha nem vennék semmit. Marad a néhány nagypofájú díler :DDD, azokban jobban megbízom, mint a totál no name srácokban.
Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elemlámpa, zseblámpa
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest