- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nagyon vacak dolog ez, én már kétszer is szívtam, és mindkét alkalommal vga kártyával, szerencsémre azok az eladók tisztességesek voltak, és egy nap alatt visszakaptam a pénzt, vagy ment gariba a cucc. (Az egyik boldog emlékezetű Savtót volt. :DDD)
Sajnos annyira drága minden, hogy időnként muszáj a bolhán vásárolni. Van egy-két dolog, amit soha nem vennék használtan, de pld. a bolti bruttó árakat nagyon nincs kedvem kifizetni egy-egy vga kártyáért. Csak ha ilyen Harryplotteres sztorija van az embernek, az megingatja a hitét a fórumban.
Nemrég vettem egy 1.5gigás MuVo-t 35K-ért. 50 volt az eredetileg meghirdetett ára, toltam egy emailt, hogy 35-ért elviszem, és azonnal jött a válasz, hogy rendben. Na ettől meg berezeltem, hogy ha a bolti 60-70K-s mp3 lejátszót ennyire olcsón adják, akkor ott biztos valami turpisság volt. Elmentem a talira, odaadta a srác, néztem a szettet: a lejátszóról a fólia le sem volt még szedve, a fülest ki se csomagolták, kipróbálni meg nem tudtam, mert nem volt rajta zene. Egyszer élnük, belevágtam, mert nagyon rendes arcberendezése volt az eladónak, de azért hazaérve remegő kezekkel toltam rá az usb portra... Szerencsére flott az egész, tehát igencsak jó üzletet kötöttem. De ezekben a priznicekben mindig ott van a bukta lehetősége. Aztán, ahogy olvasgatom a fórumot (no és a saját tapasztalat), lassan már kiszűrtem azokat a figurákat, akiktől soha nem vennék semmit. Marad a néhány nagypofájú díler :DDD, azokban jobban megbízom, mint a totál no name srácokban.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű PSP 3004-es széria+16Gb microsd+átalakitó
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest