Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Kalandor: azt a leborult rohadt élet.komolyan mondom én most belegondoltam magam a helyedbe, és a szomszédok felkelnek ugy gépelek.ahogy nyilatkozol ugy veszem észre hogy azért próbálod magad vmennyire nyugtatbi(máramennyire lehet).elképesztő.tudod én ezt ugy vágom (persze lehet hogy tévesen) mint ha téged kiraboltak volna.ha nekem a kemény munkával egszezett pézemet igy elherdálnák.......
nem is gondoltam volna hogy ilyenek is vannak.persze vmennyire azért talán magadat is okolhatod mert nem nézted meg de miért?mert késet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem azért tuléled ezt a ''kis'' kiadást.mert mégis csak 21000 ft.ami pl nekem diákmeloval 3 heti melom.vhol csatlakoznék esmein-hez amikor azt mondta neked hogy fordulj el.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest