Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Ma még semmi sem vidított fel. Olyan elveszettnek érzem magamat. Tudom, hogy elmúlik, de akkor is, szal nem azért írok, hogy lelki konténereket kutassak. Olyan izé voltam egész nap, most is... nincs kedvem semmihez, tanulnom kellene, randet is kellene rakni a szobámban, de látom, ma már nem lesz abból se' semmi... Most elárulok valamit: nemrég volt ilyen izé, szal a modding verseny topicban, Poppyval... na, szal ő a barátnőm igazából, csak hülyültünk, meg mikor onnan kirúgtak bennünket, nyitottam a fáradt gőzben egy topicot, de bezárták és jól le is b@$Ztak, nem ok nélkül, elismerem. Kalandor: Én vagyok a ''bátyja'', barátja Poppynak, nem tudom, miért kezdte el ezt a bratyós dumát, totál hülyeségnek szántuk, hogy ''úúúúúúú vmelyik kocka ismerkedik, jaaaj'' meg ilyenek... Na, szóval ez van, remélem nem bannoltok e miatt.
Folytatva: Poppy hazaköltözött. Ő Pesten kolis, egyébként Komlón lakik. Most marad az e-mail meg az sms októberig, belebetegszem. Most is biztos ezért vagyok ennyire kiborulva, elválaszt tőle 200 km. Jó, fogunk találkozni, talán hetente, de eddig minden időnket együtt töltöttük (6,5 hónapja vagyunk együtt), és nagyon rossz, és annyira hiányzik...
Kocsival is kolbászoltam ma, a vezetésre sem tudtam figyelni. Hál' Isten találkoztam ma _Az-zal a városban, így együtt napi-lopi-lopakodtunk egy kicsit, de most ráadásul unatkozom is és senki sem ér rá, _Az kikészült, vizsgái vannak.
Na majd még írok, de
ÉN KÉREK ELNÉZÉST
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest