Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
[18:37:35] =<Bazsesz>= !seen [Soma]
[18:37:36] -<+Bell>- ISeen:I [Soma] (*****hosztvagymicsoda***********) már lelépett a #prohardver csatiról 13 napja, 18 órája, 34 perce (2004.06.11 23:02), ezzel az üzenettel: ({''''}).
Egy kérdésem van csak: Mi van veled? Mert mondtad, hogy lesz valami, amitől a múltkor (ennyi napja) olyan jó kedved volt...
Hallgatunk :D
Üdv: BAlu -
divot
veterán
Én is így gondoltam, ezért vágtam bele. De rá kellett jönnöm, hogy az önbecsülés bizonyos helyzetben fontosabb, mint a pénz. És arra is, hogy szar munkát csak akkor szabad elvállalni, ha épp nincs más, különben egézségtelen gondolatokkal telik meg az ember feje, és végül még bekerül az esti híradóba. :DDD
-
divot
veterán
Hogy kissé árnyaljam a helyzetet: Tegyük föl, hogy tíz éve dolgozol programozóként. Eleinte annyi volt a feladatod, hogy bekapcsold a gépeket reggel, mire megjönnek az idősebb kollégák, de az idők során te lettél az egyik legjobb programozó a cégnél. Erre megkeresnek, hogy indul egy másik cég, ahol szükség lenne a szaktudásodra, kapsz ennyi és ennyi pénzt, és az lesz a feladatod, hogy bekapcsold a számítógépeket.
És akkor elgondolkodik az ember, hogy tényleg azért küzdött tíz évig, hogy most ismét bekapcsolgassa a pc-ket?
Kissé zavaros a kép, de ilyesféle helyzetbe kerülvén mondtam le a feladatot három hónap után. (Legalább a nyaralásra valót megkerestem. :P) -
jeges
senior tag
sztem az esti se rossz ;]
elolvastam egyébként ezt a cikket, és úgy tűnik, mindannyian bűnösök vagyunk...
szomorú, hogy egy jogszabályról nem lehet eldönteni, mit is jelent... (nem mintha ez lenne az egyetlen)
legalább egy indoklást adtak vóna ki hozzá, ami alapján értelmezhető lenne...:U -
Bash
őstag
Faszenet begyújtani! Igen! :)
Jobb helyeken legalábbis simán begyújtják a faszenet. Méghozzá un. charcoal-lighter liquid-del, de lehet már olyan faszenet is kapni, amit folyadék nélkül is be lehet gyújtani. Hidd el mifelénk elég nagy hagyománya van a BBQ-nak, mindenki így csinálja. :) Utoljára május 30-án voltunk Siesta Beach-en, és mi is sütögettünk. Azóta sem ettem olyan finomat. -
Panther
HÁZIGAZDA
De amikor még csak elkezd szemetelni, akkor még nincs baja ugye? Vagy akkor már ''félig romlott''? Csak mert komolyan meleg a bordája.... de ha abból indulok ki hogy a Voodoo3-é szétégette a kezem... és azt alapból passzívként adták, bírta is. Ezt meg azért meg bírom fogni, sőt a hátoldalon a chipnél is ott tudom tartani az ujjam anélkül hogy elszenesedne. Szerintem hűvösebb lett mint a kis bordával + ventivel volt (főleg amikor állt a venti...), de szeretném biztonságban tudni eme hatalmas értéket :)
-
mr.geeZ
aktív tag
Áh, nektek ennyire átlátszik a kislemezetek? Érdekes, nekem csak a belsejével megy... Tényleg, próbáltatok már félbehajtani egy kislemez belét? Pont nem lehet, hogy legyen átfedés, legfeljebb fogóval.:DDD Egyébként ilyenkor sajnálom egy kicsit, hogy rövidlátó vagyok, mert most hirtelen kibeleztem 2 rendszerlemezt, erre felnézek az égre, és egy apró homályosan látszódó kerek lámpabúrát látok, de hogy van-e valami kosz rajta, azt egyáltalán nem látom:O
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Ááá, semmi különös. Csak mostanában a Sales Office-ban kicsit túlzásba viszik a munkát, ami alapvetően nem probléma, csak az értelem hiányzik belőle. :((( Nem baj, egy kis extra pénz mindig jól jön, pláne így vakáció előtt. :)
Egyébként érdekes dologra lettem figyelmes pár napja. Az MSN Messenger nem tud kapcsolódni, ha az Internet Explorer offline-ra van állítva. Szerintem ebből is simán lehetne valami pert kovácsolni. -
Loretto
veterán
nos én ugy értettem hogy 17 évesen is összeesnek.ez nem normális.de bizonyhogy sportoltam . 12 év extraligás röpicsapatban.most kometa kaposvár a neve(amikor ott voltam akkor még pini volt). 1x diálkolipiai bajnok 2x junior bajnok ,serdülő ezüst.14 évesen válogatott kerettag.ja igen én végigcsináltam a 3 honapos alapozó edzést ami a nemzetközi kupaszereplésre kellett, függetlenül hogy nem voltam a felnőtt csapat tagja.ja igen az edzésmennyiség napi 2x(2-2.5óra) , hetente 5 nap.
szal azért nem vagyok elveszve teljesen, erre akartam rávilágítani:) -
KovacsUr
addikt
Milyen gond van?
Kicsit meredek az ügy, nem akarom a fórumon kiteregetni. :)
.NET...
.NET-tel még nem foglalkoztam sokat (bár még mindig jobban szeretem, mint a COBOLt :DDD)... Esetleg mailben megírhatnád kicsit bővebben, milyen jellegű feladatról is lenne szó. Jövő héten már kezdeni kellene, vagy csak akkor dől el, lesz-e egyáltalán szükség rá? -
twollah
nagyúr
IMHO lehet ha 2 hete ugyan az a tema akkor mar egy fele sodrodik a beszelgetes, es ezzel egy iranyvonalat adnak meg a topicnak ami altal szetOFFoljak az OFFTOPICot aminek az lenne az eredeti celja, kuldetese, hogy az OFFolni vagyo (f)elhasznalok ne a normalis topikokat OFFoljak szet.
-
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem mondod :(
De mit kellett volna csinálom?Aláíratni vele egy nyilatkozatot?Mondjuk az fura volt hogy állítólag ''a srác nem találja a karidhoz a garipapírt,de ezért 1k-val olcsóbb''..
Mindenki így intézte vele a 9800pro-k vételét pl.,és senkit se vert át.
Én még mindig abban bízom,hogy elutazott Malajziába két hétre,a telefonját meg itthon hagyta. -
_Volkovy_
nagyúr
Hát..
Május 14.-én odaadtam neki a videókártyámat cserére,és azóta nem tudom elérni sehogy.
Még a valódi nevét sem tudom.Meg egy papírom sincs a 35k-s vga-ról.:(
A telefonja pedig ki van kapcsolva.Mit tehetek,ha vissza akarom kapni a zsém/kártyám?
Nem állítom biztosra,hogy turpisság van a dologban,de gyanítom.Hogy egy hozzá hasonló kereskedő emberkét nem lehet felhívni múlt péntek óta(ezóta hívogatom):F
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest