Hirdetés
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
[18:37:35] =<Bazsesz>= !seen [Soma]
[18:37:36] -<+Bell>- ISeen:I [Soma] (*****hosztvagymicsoda***********) már lelépett a #prohardver csatiról 13 napja, 18 órája, 34 perce (2004.06.11 23:02), ezzel az üzenettel: ({''''}).
Egy kérdésem van csak: Mi van veled? Mert mondtad, hogy lesz valami, amitől a múltkor (ennyi napja) olyan jó kedved volt...
Hallgatunk :D
Üdv: BAlu -
Bazsesz
őstag
[sóhaj]Nagyon szerelmes vagyok![/sóhaj]
Nagyon szeretem Mónikát, csak jövő éten tudok vele találkozni, ha tudok majd. És csak akkor tudom elmondani neki, hogy mi a helyzet. Remélem, hogy összejön a dolog, csak ő még nagyon nem tudja a dolgokat. VAlamennyit tud belőle, de az csak nagyon kicsi.
Mikor lesz már jövő hét :O
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
Jólvanna, hullafáradt vagyok, és alig vagyok talpon. Hülyére dolgoztam a belem, hogy legyen egy kis kessem így nyár elejére. Csábító összeget kaptam ahhoz, hogy vasárnap 5-kor keljek (amúgy délután szoktam alapból).
Ebből meg procikat akarok szerezni, hogy legyen egy szép kis gyűjteményem :D Szal hol lehet ilyen tálcát szerezni? vagy mi ennek egyáltalán a neve?
Ez érdekelne most...
Üdv: Balu -
-
Bazsesz
őstag
Hali
Szal szeretnék elkezdeni procikat gyűjteni a kaktuszok mellett. Eddig tartok kettőnél, de lenne egy kis problémám. Olyan procitrartó tálcát, amit a a boltokban szoktak alkalmazni arra, hogy amíg meg nem veszik a CPU-t, azon tárolják?
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
Hali.
E hét szerdán miskolcon tojás nagyságú jég esett. Elég durvás volt. Cora áruház teteje beszakadt, néhány autószalon szvsz becsődölt, mert az autók olyanok lettek, mint a sziták...
[L]http://kep.tar.hu/bazsesz/index.phtml?aid=27653779[/L]
Képek róla.
Mi is épp bennt voltunk, de ne izguljatok, a Ladánk jól van, semmi komolyabb baja nincs. :)
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Hali!
Kéne nekem egy kis segítség. :)
Szal szükségem lenne egy hatalmasnagy MATRIX feliratra, az oridzsinálra. VAn esetleg valakinek ilyenje?
Az a probléma, hogy akkora kéne, hogy legalább a mérete ilyen 50 széles és x magas legyen (centiméterben).
Tud valaki segíteni? Megköszönném.
Üdv: Balu
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest