Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
kb az lehet a baj, hogy nem szeretik egymást a vázaddal. Papíron jó lenne ( mert van benne motor ) de ilyen firmware problémáik vannak. Érdemes lehet több nikon vázra feltekerni.
Első körben tuti írnék egy sajnálkozó levelet az eladó boltnak, hogy egy ilyenbe futottunk bele és, hogy ilyenkor mizu.
Második körnek felcsörrenteném a camerakftt, hogy tudnak e olyan firmwaret feltekerni az obira hogy menjen a vázaddal.
Az 5600-on a legújabb fw van fent?
-
vihartigris
őstag
-
Peczek
aktív tag
-
Throme
veterán
A fókusztáv kiválasztáshoz leginkább egy zoom obis tesztet szoktak javasolni. Azon meg tudod nézni, melyik lenne a szimpatikus.
Vásárlásnál próbáld ki tág rekesszel a fixet (bármelyiket is választod), mert zéró lehetőséged van magadnak kalibrálni, csak szervizben tudod megoldani. Ott meg aztán vagy sikerül vagy nem, vagy elállítják a vázad és a meglévő obikkal lesz gondod....Nekem a 35mm van meg és rossz fényviszonyok mellett előfordult , hogy nem arra a fókuszpontra vette élesre a témát, amit kiválasztottam.
DE jellemzően célbatalált.Sigma 10-20 szerintem jó választás. Esetleg a nikon budget 10-18 (asszem ez a zoom tartomény) obit is megnézheted, nem tudom hol jár az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest