Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asthring
tag
Rendeltem az ebayről kínaországból ilyent, pofátlanul olcsó, soha nem próbáltam milyen szürkeszűrővel fotózni, gondoltam kiváló lehetőség ez, túl nagyot nem bukhatok rajta. Korrektül írják is egyébként, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaim; nem is voltak.
A cucc valószínű két polárszűrő lehet, nagyjából olyan módon befolyásolja a színeket és a tükröződéseket mint a hama cp szűrőm, az ég színe eléggé tetszik (ugyanakkor könnyebben be is ég, bár ez lehet a brutál uv sugárzás miatt is). Ebből adódik a legnagyobb hibája, hogy nagyon durván csillog és tükröződik a nap fénye rajta, nappal szemben esélytelen fotózni: így, és így. A másik nagy hiba, gondolom az interferencia miatt maximum állásban nem egyenletesen sötétít. Ez egy másik képen elég jól el bírtam tüntetni lightroomban (hasonló volt az előzőhöz).
Nem verőfényben viszont elég zsiványul teljesít így, és így
Szerintem az árát mindenképp megérte, 1,5 hát alatt itt is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest