- Milyen egeret válasszak?
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Házimozi belépő szinten
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- OLED monitor topic
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asthring
tag
Rendeltem az ebayről kínaországból ilyent, pofátlanul olcsó, soha nem próbáltam milyen szürkeszűrővel fotózni, gondoltam kiváló lehetőség ez, túl nagyot nem bukhatok rajta. Korrektül írják is egyébként, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaim; nem is voltak.
A cucc valószínű két polárszűrő lehet, nagyjából olyan módon befolyásolja a színeket és a tükröződéseket mint a hama cp szűrőm, az ég színe eléggé tetszik (ugyanakkor könnyebben be is ég, bár ez lehet a brutál uv sugárzás miatt is). Ebből adódik a legnagyobb hibája, hogy nagyon durván csillog és tükröződik a nap fénye rajta, nappal szemben esélytelen fotózni: így, és így. A másik nagy hiba, gondolom az interferencia miatt maximum állásban nem egyenletesen sötétít. Ez egy másik képen elég jól el bírtam tüntetni lightroomban (hasonló volt az előzőhöz).
Nem verőfényben viszont elég zsiványul teljesít így, és így
Szerintem az árát mindenképp megérte, 1,5 hát alatt itt is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Házimozi belépő szinten
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- OLED monitor topic
- Fejhallgatós találkozó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest