Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Hát itt már mid-framen is eléggé necces sokszor:
Itt főleg az a problem, hogy 18 mpixelt kell kirajzolnia... Szinte éhezik egy jobb üvegért. Felfogásom abból indul ki, hogy egy 18-55 IS 20K-ért bőven megéri. Egy 50 1.8 II bőven megéri 25-ért... De 80-90-ért egy ilye uzi már nembiztos. Ezt azért mondom mert rádobunk valamennyit és simán lehet akár egy L-es objektívet is venni, ami azért mértékekkel jobb. De értem, a kényelem fontosabb mint az éles, kontrasztos képek.
Aztán meg jön a sírás (mint nekem 55-250-el) hogy lecserélem, mert néha bridge-nek is volt ilyen képe. Kölcsönobit feltéve meg: hú b+ na ilyen 18 mpixel kirajzolva rendesen 
IS meg szerintem nem akkora buli (az L-esbe persze jobbat raknak). Nekem még több témabemozdult képet is eredményez, mert becsapós a plusz fényérték. Persze statikus témánál nemjön rossz lowlightnál. (Amúgy verőfényes napsütésnél megint nincs sok haszna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Túlélnél egy generációs űrhajón? MIO: Memories in Orbit teszt
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Filmgyűjtés
- Jövedelem
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán meg jön a sírás (mint nekem 55-250-el) hogy lecserélem, mert néha bridge-nek is volt ilyen képe. Kölcsönobit feltéve meg: hú b+ na ilyen 18 mpixel kirajzolva rendesen