Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Elöször is köszi a válaszokat.

Pontosabban 60ért láttam, de alkudni muszáj.
Föleg ha nagyon nincs pénzünk.
Aztán vagy bejön vagy többet kérek kölcsön. d40 kitobit akartam ujra elöször (18-55) mert egész jo obi volt, csak mondom ha már uj akkor legyen egy fényerősebb. 50 1.8-at leszólták már páran. Terveztem késöbb azt is de lehet nem veszek, majd ha akkora fényerő kell akkor 50 1.4 vagy gyüjtök 85 1.8-ra, azzal portrézni is lehet.Még nyáron egy Tamron 70-300as telét is tervezek mellé. De a leendö alapzoomos obim fogom a legtöbbet használni, ezért inkább picit többet költök és nem kitobit hanem 1 fokkal jobbat veszek ha tehetem.
Szten Márs: Igen ez az én fejemben is megfordult, csak annyira megtetszett az az obi hogy úgy gondoltam megleszek 28 (ekv 42) felett is... De jobban belegondolva biztos hiányozna a nagylátoszög.
Kitobin is általában a nagylátó végét használtam gyakrabban, 35 fölé ritkábban mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Föleg ha nagyon nincs pénzünk.
Aztán vagy bejön vagy többet kérek kölcsön. d40 kitobit akartam ujra elöször (18-55) mert egész jo obi volt, csak mondom ha már uj akkor legyen egy fényerősebb. 50 1.8-at leszólták már páran. Terveztem késöbb azt is de lehet nem veszek, majd ha akkora fényerő kell akkor 50 1.4 vagy gyüjtök 85 1.8-ra, azzal portrézni is lehet.
Kitobin is általában a nagylátó végét használtam gyakrabban, 35 fölé ritkábban mentem.