Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mordeaux
tag
Sziasztok egy olyan általános kérdésem lenne, amit biztos meg lehetne találni a több ezer hsz között de nekem sajnos nem sikerült hiába kerestem... azt olvastam régebben, ha jól emlékszem, hogy a kompaktoknál használt zoom szorzó értékét, egy objektívnél úgy lehet kiszámolni, hogy a nagyobb értéket osztjuk a kisebbel. Nem tudom ez mennyire közelítő, vagy barbár módszer mert gondolom nem lehet csak így felfogni ezt, de ha már valamennyi köze van a dologhoz, miért van az, hogy pl egy zoomobjektív sem rendelkezik 4-5 nél nagyobb szorzóval (igaz csak canont néztem) mikor a kompaktoknál van 20x os is. Azért foglalkozom ezzel, mert készülök hamarosan gépet venni, és ha tehetném a távcsőre szerelném rögtön, mert elsősorban a távoli dolgok fotózása érdekelne, mikor "ott is vagyunk meg nem is".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen NAS-t vegyek?
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Milyen routert?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest