- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Szép fényeket hozzá
! Jókat szoktak rá mondani, az árát megéri szerintem is. Nem kell összehasonlítani mindenféle prémium obival de ha az ember tisztába van azzal, hogy mit vett akkor nem nagyon érheti csalódás. Azért azt ajánlom, hogy teszteld le időbe, nehogy valami fókuszhibás darabot kapj ki.
Mindenesetre jó, hogy te tudtál dönteni. Nekem még mindig nem sikerült. Most azon morfondírozok, hogy elég lesz e a 24 kezdőnek. Bár szinte csak a fix 50/1.4 használtam, szóval annyira nem lehet nagy probléma. Az előbb leírtak mellé még talán a Sigma 24-70 mellet szól, hogy ha véletlen meggazdagodnék, akkor vennék mellé egy Sigma 10-20/4-5.6 vagy Tamron 10-24/3,5-4,5. De ez csak akkor lenne így ha pénz állna a házhoz addig meg nem tudom, hogy elég lenne e a 24mm kezdőnek. A 70-nek mindenképp örülnék, mert az 50 sokszor kevés nekem. Nézegettem a kit obin a 24 és a 18 közötti különbséget és eddig nagyon a Sigma mellet állok
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest