Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Akciókamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Cassidey
üzenetére
Igen, nehéz téma, de én is nyugodtan felraknám a lesi fotóimat a netre, eddig nem származott belőle nekem sem bajom, bár még csak egy van fent flickr-en, most vágok bele igazán...
Én is így fogom csak fel a dolgot, ha nem tetszik neki, szól, leszedem, nagy ügyet nem hiszem, hogy csinálnak belőle, bár még arra is kevés az esély, hogy megtalálja őket. Öregek eleve nem nagyon szoktak netezni, a többi generáció sem hiszem, hogy a flickr-en el kezdi keresni magát, mert látta, hogy valaki fotózta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest