Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Pentaxom eddig még nem volt... úgyhogy a Pentax obikat abszolút nem ismerem. Az viszont biztos, hogy eddig ami ATX PRO lencse a kezembe került mind jó volt. Nem azt mondtam, hogy ez a 16-50 maga a tökéletesség és mindennél jobb. De nekem a Tokinák nagyon bejöttek és ha ebben az árkategóriában hasonló képességűek közül kell választanom akkor inkább azt venném. Csupán személyes szimpátia miatt
A CA-ban igazad van 16-os állásnál, és ezzel meg is fogtál mert a 16-85-tel készült 16-os képet letöröltem így nem tudom összehasonlítani a kettőt
De a CA kevésbé zavar mint a gyenge részletesség, mert ezt a jelenséget picit pepecselősen de ha nagyon kell el lehet tüntetni. Még várok egy 18-105-öt mert a tesztek alapján nem rossz, ha hozza kb a 16-85 képminőségét akkor lehet lemondok a 16-ról egyenlőre és az lesz a nyerő. Ráadásul a 18-105 ára mellé beférne egy 85/1,8 a mostani keretbe 
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A CA-ban igazad van 16-os állásnál, és ezzel meg is fogtál mert a 16-85-tel készült 16-os képet letöröltem így nem tudom összehasonlítani a kettőt
De a CA kevésbé zavar mint a gyenge részletesség, mert ezt a jelenséget picit pepecselősen de ha nagyon kell el lehet tüntetni. Még várok egy 18-105-öt mert a tesztek alapján nem rossz, ha hozza kb a 16-85 képminőségét akkor lehet lemondok a 16-ról egyenlőre és az lesz a nyerő. Ráadásul a 18-105 ára mellé beférne egy 85/1,8 a mostani keretbe