Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni amiben nem igazán jutok dülőre: nem tudom vajon a canon 50mm érdemben szebben rajzol e portréra pl mint a Canon 17-55 /nem full frame gép/. Van nekem Canon 85mm obim fixbe, és hát megmondom őszintén nem kevés különbség van, nem csak az élességben, hanem valahogy élethűbb a képe. (nem is a bokeh-ra gondolok, ami fantasztikus am). Csináltam teszt fotót 55 ös végen, és a a 85 fixel, nyilván 55 nél közelebb mentem az archoz, és összehasonlítottam. Sokkal szebb , még valahogy az árnyékok megnyilvánulása is kellemesebb a tónusok stb..a fix nél. Vajon az 50mm 1.4 nél is meglenne ez az előny?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest