Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
\\ZerG//
csendes tag
válasz
üzenetére
Igen, de én kifejezetten m4/3-hoz keresek.
Azért bátorkodtam azt gondolni, hogy az nem halszem, mert a halszemnek elvileg van az 'különlegessége', hogy az arcokat nem keni szét annyira, bárhol is helyezkedjen el.
No, a LG G5 a kép szélein viszont széthúzza rendesen. + Viszonylagosan egyenesek a vonalaim. A halszemnél ez se szokott annyira igaz lenni.
Én speciel ettől a varázsgömb fotózástól mindig is hányingert kaptam, szal akk a G5-ben valami jóféle hal lehet, ha az van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Feiyu Pocket 3
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest