Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Nikon kene, igen... a Contemporary lenne, amire vagyom. Azzal lenne vr, meg af. De az valoban 300-tol kezdodik.

Persze, ha nem neztem volna el hajnalban az arcimket, akkor nem zavartalak volna ossze benneteket. Ugyhogy: 1000 BOCS! Mindenkitol, a ki probalt segiteni! Jo is lenne egy uj APO lencse 310 USD-ert!

Szoval hasznaltra gondoltam font megjelolt osszegert. (Nem APO-t, az ugye irrealis!)
(#25540) Viperator válasza tvamos (#25536) üzenetére
Nem, dehogy! Tok hulye vagyok! Meg1x bocs!Ilyesmi esetleg jo lehet? Ez talan bele ferne...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest