Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
szmayer1
üzenetére
Jó ideig én is nikkor obi párti voltam. Mégis csak egy gyártó, és optimalizált a rendszer.
Aztán ha nem jutottam volna hozzá jó áron egy 18-140-hez, akkor lenne egy tamron 18-200VC obim kirándulásra. Van egy sigma 10-20 nagylátóm és szeretem, nem beszélve arról, hogy olcsóbb a nikkor variánsoknál. Lehet van némi különbség képminőségben, de árban mindenképp.
Nikon nagyon túlárazza az obikat.Újabb vázaknál felléphet 3rd party obi kompatibilitási probléma, de ezt szerintem az első firmware frissítés megoldja.
A LR-hoz ugyanúgy adnak ki frissítést új canon, nikon obik megjelenését követően, mint tamron, sigma megjelenést követően.Telében nekem a nikkor 70-300 van és elégedett vagyok vele. Repülőnap jól jött a gyors AF.
Van akinek inkább az 55-300 a bejövős és persze a tami 70-300.
Mindenki a saját lovát dicséri.#25261) randras_83 : hát fényben olyan nagy különbség nincs, pláne mai vázak estében.
Azért nem fényerős vs sötét obi párharcról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Snowboard topic
- Highguard
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- Kiváló GoPro HERO 8 Black akciókamera + tartozékok 4K UHD!
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 3300 / 13700 / 16000 expo )
- Nikon Nikkor AF-S Objektívek
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest