Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Ez a több darab kipróbálása optikáknál már elérte a hisztériát.Én 15 optikát vettem úgy hogy postás vagy futár hozta ki és 10 optika ebből használt volt: Egyetlen egyszer nem fordult elő a használtnál és az újaknál se hogy valami olyan hibája volt ami a topikokban elhangzik. Ha egy optikát felteszek egy gépre és jó akkor mit próbálnák tovább. Én kíváncsi volnák hogy azok akik gerjesztik ezt a hisztériát eladók volnának egy boltban és odamenne valaki és több darabot kibontatna és próbálgatna mit szólna? Láttam olyant is amikor egyértelmű volt hogy olyant vár el egy olcsó optikától mint egy jóval drágábbtól. Vagy olyan is van hogy nem is tudja valaki hogy tulajdonképpen mit is akar? Egy optikám volt ami gyengébb minőségű volt a Pentax kitobija igaz hogy azt 20 ezer Ft-ért számolták a kitbe, de az sem használhatatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest