Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Ez a több darab kipróbálása optikáknál már elérte a hisztériát.Én 15 optikát vettem úgy hogy postás vagy futár hozta ki és 10 optika ebből használt volt: Egyetlen egyszer nem fordult elő a használtnál és az újaknál se hogy valami olyan hibája volt ami a topikokban elhangzik. Ha egy optikát felteszek egy gépre és jó akkor mit próbálnák tovább. Én kíváncsi volnák hogy azok akik gerjesztik ezt a hisztériát eladók volnának egy boltban és odamenne valaki és több darabot kibontatna és próbálgatna mit szólna? Láttam olyant is amikor egyértelmű volt hogy olyant vár el egy olcsó optikától mint egy jóval drágábbtól. Vagy olyan is van hogy nem is tudja valaki hogy tulajdonképpen mit is akar? Egy optikám volt ami gyengébb minőségű volt a Pentax kitobija igaz hogy azt 20 ezer Ft-ért számolták a kitbe, de az sem használhatatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest