Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hangkártya probléma
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
aleister #18584 üzenetére
szerintem meg ez olyan, hogy valószínűleg amikor bejöttek az autófókuszos gépek, akkor is rengetegen lehettek, akik ellenezték a változást és keménykalaposan csak a manuálfókusz mellett pártoltak (csak feltételezem, nem voltam ott
)
pl abba gondolj bele hány olyan eset van jelenleg hogy "áhh bakker elrontottam a fókuszt" és csak otthon veszi észre az ember, hogy front/backfocusos lett...
de pl a papíron való rajzolást mint művészetet sem váltotta le teljesen a Photoshop / Illustrator vagy akármelyik hasonló szoftver. csak ezek a szoftverek megadják a lehetőséget a korrekcióra, hogyha egy tollvonás/egérvonás félrement akkor vissza tudod vonni, vagy tudod módosítani utólag.
szerintem forradalmi dolog ez
egyébként nem olvastam végig a cikket (too long, didn't read), csak bele-bele csemegéztem, de már sokszor olvastam/hallottam róla korábban
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest