- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Pénztárcabarát AOC monitorok jöttek gyors képfrissítéssel
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThufirHawat
senior tag
47°23'42.88"N 18°34'33.84" E
Ez hol van?
Korbély Attilával
7cm és 15cm esetén oké... Nade 7 és 8... Az nem külömbség. Ezt nem értem.
Mondjuk kibékülnék azért a 400/2.8-al.
Igen-igen, 100-400-nak is jobb a közelpontja, de ez csak amolyan másodlagos funkció lenne. AF és nyitott minőség döntött. Nekem most, ebben az esetben, ezek voltak a súlyponti paraméterek. Másnak nyílván más. Amúgy én is zoom fan vagyok, nem kell győzködnöd. Én lennék az első, aki megeveszi a Canon EF-S 18-200IS USM-et, ha megjelenne végre...

Azt kizártnak tartom viszont hogy a 80-400 ami nem is digitális vázra let optimalizálva 400mm-en jobb legyen a bigmánál.
A DG csak egy kicsit jobb bevonat. Nincs abban semmi más extra. Sajnos tesztet nem láttam, de FM-en (ha jól emlékszem) olvastam többektől, akiknek mindkettő volt. Mind ezt állította. Nem tudom megerősíteni, sosem próbáltam. Sajnos.120-300 300f2.8 miért nem ilyet vettél ??? annyira nem nagy a 120-300!!! fele az 500F4L-nek!
Mert kevésbé lenne használható a mérete és a súlya miatt. Sokkal kisebb, mint az 500/4, de még mindig túl nagy. Meg egy kicsit félek a Sigma-tól. Elég gyakoriak arrafelé a kompatibilitási gondok. Mi lesz, ha 2 év múlva nem lesz kompatibilis az akkori vázakkal? Félmilla sok pénz. Meg a Zen bevonat sem tetszik.
Bár a fehér szín sem. 
Mindegy. Nincs jó megoldás, csak számunkra kedvezőbb és kedvezőtlenebb alternatíva. Én ezt találtam kedvezőbbnek, hosszú rágódás után. Majd meglássuk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciókamerák
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest