Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Miért nem veszel harmonika kihuzatosat? Készen lehet kapni és pontosan erre való, a minap láttam is valahol M42-eshez. Vagy a Soósban, vagy az apróneten. Asszem az utóbbin, az analóg fotóskellékek között. Gondolkoztam én is rajta de végülis annyi szar van már itthon hogy tényleg nem akarok mindent összevásárolni amit valaha gyártottak fényképezőgéphez. Meg többnyire a Canon 50-essel makrózok, ahhoz meg nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest