Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Gigabyte 7600GT 1év számlás garanciával!!!
Én azt ajánlom hogy gyűtögess még mert ezek a 2900 Pro karik nagyon jó árban vannak és a 8800Gt itthon már lassan üti a 30.000es határt -
athomi
veterán
Ha pont a sarokban plantolunk akkor a kukától nem lát ránk a csipás.
Nem működött most sem olyan rosszul a taktikánk, de a párharcok nagyrészét elvesztettük, ez pedig meg is bélyegezte a meccset.
Én annyira nem vagyok nagy taktikus, inkább a párharcokra szeretem bízni a dolgot illetve az egymást való kisegítésre. Persze ha ez nem megy, akkor tényleg kell egy nagyon jó taktik a csapatunknak. Inkább csak félek, ha vki/vkik kiesnek, akkor ez egész rombadől mint egy kártyavár... -
BandiHUN
veterán
az ilyen szerókra nem kell járni...én fel sem veszem az ilyesmit,van szerver elég,sőt az esetek 99%-ában találok a favoritomban olyat,amin vannak,amikor nincs nálunk senki...egyébként a kis suttyó 70ftos warezos,rosszabbesetben cheater,klánnélküli majmocskáknak hamar jár a pofája 1 fejes után,sajnos erről az activision tehet.lenne online profiltárolás,normális keyellenőrzés,egyedi lemezsorozatszám,lehet,hogy nem lennénk ennyien,de az minőségibb lenne jóval...én már sokszor bánom,hogy kiadtam a 9200at erre a gémre,mert ha ezt tudom,akkor vettem volna olyat,amit tényleg muszáj eredetiben megvenni,igy nem kaptam semmi extrát azért,mert pengettem a lét,még maga az eladó is piszkált 2 hónap múlva,hogy neki 70ftos van...szóval ennyit ma a netes játékról...
-
ovecs
senior tag
szerintem amit én vettem az accelero s1 az jobb mint a vf 900
[link]
rádobsz egy 12 centis halk hűtőt(1000 forint), és verhetetlen+az már a ramokat és a fet et is elég jól hűsíti
ennyi pénzért szerintem ez a legjobb, akkora, hogy nem is tudom hogyan fog ez beférni a gépembe -
athomi
veterán
Életem első bann-ja volt, ami még csak nem is végleges, csupán 2 órás a lehiggadás érdekében. Nem hiszem, hogy normális dolog más szerverére felmenni és szemetelni a közöst azzal, hogy az egyik admin csal. Nem tudom ki hogy vagy vele, de én nem szoktam a "szomszéd kertjét teleszarni".
Részemről a bannt jogosnak érzem, most is megtenném! Nyugodtan kövezzen meg aki nem ért velem egyet.
Ezután gondoltam meg lehetne vitatni a történteket a másik klán tagjával is, de ő ezt türhetetlen stílusban tette, így takarítattam.Egyébként addig élveztem a játékot míg nem irkáltak be. Igen, más is dünnyögött, csak sokkal finomabban, így nem szóltam érte. A játék nem erről szól....vagyis nem erről kellene. Sztem sok ember nem is tudja miért játszik. El tudom képzelni a feszengő fejeket a monitor előtt.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Mondjuk én tegnap fennt se voltam amikor ez történt.De Hunornak szerintem meg volt az oka amikért bannolta Zee-t.Nekem se esne jól ha a "saját" szerón szidnának.Egyszer kétszer engem is szidtak és lecsítereztek
más szeróján,oda nem is megyek többet.De szerintem kell a rend a szerverre.Legközelebb talán Zee is meggondolja,hogy ne káromkodjon.Ha még egyáltalán vissza jön a szerverre.Gondolom ő is ezt tette volna ha az ő szerójukon valaki őt szidta volna.
-
PyroS
senior tag
Hát én egy Amd X2 3800+ (2700Mhz) futó procit cseréltem le a 2180-as Intelre.A minimum fpsem az AMDvel 50-60 közt volt az Intellel nem nagyon megy 90-100 alá max csak a füstben és minden bekapcsolva 1280*1024-ben nyomom.Ja a max meg nagyon sokszor veri a 250-et Amdvel nem volt meg ennyi.Szóval szerintem egy egymagos procihoz képest gyorsabb lesz.Bár a 7600-dat talán a P4 is kihajtja,tehát ha csak procit veszel akkor nem nagyon lesz gyorsulásod mert kevés a VGA-ád.
-
ovecs
senior tag
Előbb majd legariztatom, utána pedig hűtő csere lesz
occsó acceleroooomondjuk lehet enyimre nem jó, de szimpatikusabb mint a vf 900
-
PyroS
senior tag
Szerintem elég egy kis Intel pl:2180-as nekem is az van meghúzva 3000Mhzre.Ez már kihajtja a 8800Gt.Ha van rá keret akkor a Galaxy 8800Gt 38eFt-ért best buy vagy egy 9600Gt is megéri megvenni.
Athomi:Ja akkor így már tényleg szar a gyári hűtő
,bár én is ezért cseréltem le.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Nekem is pont ilyen Galaxym van mint amit teszteltek,de már lecseréltem a hűtést egy Accelero S1-re.A gyárival nekem elég hangos volt bár én már megszoktam az S1-et a 13cm ventivel.Kilehet bírni a Galaxy hűtés hangját is főleg miután megtaláltam azt a programot amivel lehetett a venti sebbeségét állítani.Szóval nem rossz a gyári hűtése de ha tuningolni akarod a kártyát akkor érdemes lecserélni.
-
PyroS
senior tag
Tápban ez elég jó[link].Igen lehet táp de lehet más is.Futtatni kellene teszteket,memtest,Orthos stb.
Ja esetleg futtas vírusírtót és spybotot hátha valamit összeszedtél.A pinged szarakodott vagy az FPS-ed esett le?Nem lehet,hogy túlmelegedett mondjuk a VGA karid,talán Csézének is ilyen problémája van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Óra topik
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest