Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk nekem passzív hűtés van a 7600 gt- nincs is tuningolva
a proci hűtője az qrva hangos
arra veszek valami jóféle hűtőt /ami jó lesz a core 2 duo-ra is/ és 1 jó és csendes tápot /habár az nem annyira hangos most sem/
mondjuk nyár előtt biztosan nem alakítom át a gépet /a tápot és hűtőt mostanában akarom de a többit proci, vkari csak nyáron vagy nyár végén/
úgy döntöttem nem veszek kis 2 magos intelt inkább spórolok és veszek core 2 duo-t azt a + 2000 koronát megér sztem no és vkariit azt még nem tudom milyen lesz
azon is gondolkodtam eladom az egészet és megint átmegyek AMD-re csak már 1 szer megjártam az amd socketekkel /2 évig AMD+ati-m volt socket A és sokat szenvedtem vele nem volt az asus alaplapom kompatibilis az ati radeon 9600 -ommal
vissza meg nem cserélték mert külön külön semmi bajuk nem volt/
szóval ez a jövő zenéje még alszom rá 1 párat
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
arra veszek valami jóféle hűtőt /ami jó lesz a core 2 duo-ra is/ és 1 jó és csendes tápot /habár az nem annyira hangos most sem/
vissza meg nem cserélték mert külön külön semmi bajuk nem volt/