Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
nugyi Ovecs,en is igy kezdtem,nem tudtam mar,kinomba hova nezzek,milyen oldalt netezzek,aztan elkezdtek a kollegak megtalalni, hogy gyakorlaskent ittvan 10db rendeles,termekkonfiguratorral...masnap meg dolgozzal fel egy sokezer soros xls tablat...aztan meg tobbszor 30-40db kezi jovairast az oracleba...aztan,most hogy hetfo ota sajat teruletem van,sajat responsibilityvel a nap vegere jutok oda,hogy atolvassam a ph-s emailes hozzaszolasertesito topikokat...ma meg felharomkor reggeliztem..
-
BandiHUN
veterán
nem az a gond,hogy felbaszom magam,hanem az,hogy az égadta világon senkit nem érdekel,hogy nekem is van véleményem.miért nem lehet azt is mondani,hogy tényleg sok volt a rush?vagy akkor kérem kimondani,hogy SEMMIBEN nincs semmiféle igazam,és akkor nem is hozom fel többet,megyek én is ezerrel ölni,csendben,nem panaszkodva.Szenved a fene a planttal...vagy esetleg megpróbálhatnánk kitalálni is valamit az ominózus mapra.ha már olyan szépen meg tudjuk oldani a crossfire-n is,most már a vacanton is,a bog-on is.
-
athomi
veterán
Hozzászólásom első bekezdésére elfelejtettél válaszolni.
-
athomi
veterán
-
BandiHUN
veterán
ok,semmi gond,üdv itthon!viszont aki tud egy működő ph ts passt,adja már meg légyszi,mert tegnap az Istennek sem sikerült bejutnom
meg azért annyit kérnék,hogy jó dolog a ph-s war is,de ha már van egy saját csapatunk is,gondoljunk azokra is,akikért nem kapkodnak annyira a ph-sok war ügyben,mert ha a ph-n gyűlünk össze,tuti az lesz a vége,hogy igyis-úgyis kiszorulnak páran,6fölött már sztem nem érdemes warozni...mindegy,majd alakul...egyébként nem tartom jó ötletnek ezt a megoldást,mert eddig az volt,hogy lesse az ember a ts-t,jönnek-e fel 8kor emberek,mert pikk-pakk kiszorulhat,hacsak épp rosszkor megy ki cigizni,én nemegyszer jártam már igy,hogy 8kor sas honlapon,van-e valaki ts-en,sehol senki,810kor jövök cigiből,és akkor már a warszerón voltak a többiek....és nem hiszem el,hogy ez a nem irogatok senkire xfire-n igaz.inkább az,hogy bizonyos emberek között működi,bizonyosak meg nem annyira kivántak,max ha nincs jobb szólok neki kategória.ez ellen nem tom,mit lehetne tenni,és erre még most jöhet az is,hogy ph ts,effektus ugyanez,és most akkor mi van azzal,aki nem annyira ismerős ph-s berkekben,hogy ott cseverésszen,vagy pl.nem mindenkivel ápol felhőtlen kapcsolatot?nem kéne ennyire a ph-hoz húzni,ez a véleményem.hiába érvel azzal Andrish,hogy nem mentem warozni,hivott 3szor,egyszer mentem,kétszer rosszkor jött a dolog,és az utolsó alkalom is volt fél éve...tehát ezt nem tekinthetem mérvadónak.sajnos vannak "kelendőbb" járékosok nálam,a ph-sok meg persze törekednek összehozni egy jó warcsapatot,ez van.de meg is mondtam,hogy ez nem egészséges,mert ebből csak a vita van,és kit érint jobban?hát nem a 2 csapat "sztárjátékosait"...márpedig ha igy nézem,és mindig jön ez a közöswar,közösts-dolog,tuti kiszorul az ember a listán átlagos online számot nézve mondjuk 6-7.helyre.és most akkor erőszakoljam ki,hogy legyen 7v7 war,mert tőlünk is,meg a ph-ról is van fent már 3-3 ember?ez olyan hülye dolog,amikor érzi az ember,hogy csak nyűgnek érzi magát,ez mégsem olyan,mint a pub,hogy 10v10,és érzi is,mert egyébként a kutya nem hivná,ha nem kellene a ts-t bambulva lesni,mikor tud bepofátlankodni...csodálkozol,hogy rossz a hangulatom?ezért is van például.és most akkor lehet 2 ts-t is sasolni,hurrá.furamód valahogy 1 hónapja még nem volt ilyen jó vélemény a ph-ról persze leszámitva 1-2 tagot,most meg jött ez a cb mizéria,és jópáran feladták a véleményüket miatta...
-
SipiBcs
őstag
Üdv itthon Ovecs!
Nincs harag!!
1, Legyen így
2, Nincs ellenvetés
3, Ha az első point megvalósul, akkor ez már felesleges
4, Te nem voltál, így nem tudhatod, hogy csüt. este szóltam, hogy leghamarabb ma este játszom. Ennek több oka van. Elvették a kedvem a game-tól. Majd akkor játszom war-t, ha úgy érzem, hogy megy a játék. Mellesleg melóból melóba csöppentem a hétvégén, nálam általában így telik a péntek-szombat! -
Sirandrish
legenda
-
BandiHUN
veterán
hát pangás az van...de a fura,hogy még a szerón se járt a kutya se nagyon ma,ts-en meg csak én voltam tegnap is,ma fel se mentem....nem baj,remélem lesz hétközben valamikor valami warocska vagy össznépibb pub,addig marad a zombie,meg vettem egy team fortress 2-t,majd elökörködöm a holtidőt...
-
BandiHUN
veterán
lehet az is,de inkább arra szavazok,hogy a nagy prociterhelés az oka,nekem pl.hőfokokra lettek ilyen kimaradozások,meg a proci órajelben pillanatnyi 5,8Gigahertz,ilyesmi
vagyis jó az everest,de a szintetikus teszt sokkal jobban leterheli a procit,mint a normál használat,egyszerűen már egyéb dolgoknál is jelentkeznek problémák,pl.nekem a cfosspeed-et sem hagyja rendesen működni,összevissza frissit a 2perces mailfrissités,és a messenger is irogatja,hogy kapcsolati hibák voltak...szóval ez még akár normális is lehet.viszont tény,hogy a tápod nem egy mai darab,én kérnék valahonnan 1 estére legalább kölcsön valami tápot megnézni...igazából a tápok folyamatosan öregszenek,mert ez a rendszerű tápegység rongálja a kondenzátorokat,de ez ugyanigy kijön tv-k,videók,dvd-k esetében is,ezek 3-4év alatt meg is adják magukat,mert annyira megöregszenek a kondenzátorok a tápban,pedig nem is melegszenek.simán csak nem indul/lekapcsol a tápjuk...
-
BandiHUN
veterán
nem gond.csak tudod jólesett volna,mégha nem is szóltam volna érdemben bele,mert nem ismerem az illetőt,elhiszem nektek,hisz gondolom nem alaptalan 5let volt
csak igy most messzi földről hazaesve jól esett volna,hogy még tagnak tűnök
biztos valami túlmelegszik,a vidkarin a fesszabályzó vagy maga a gpu tud ilyesmit produkálni,hogy csak megáll a gép,kimerevedik a kép,vagy restartol.a procin igazából ugye nem 3d terheléskor már kibukna,ha az kezdene befűteni...meg kellene valamivel,pl.ati tools-al zavarászni a karit,és figyelni közben everesttel,nem tudom,milyen karid van,mérnek-e a feszabályozók is hőfokot...ha nem,jobbhiján finoman tapogasd meg a karit,ha a gpu hő rendben lenne.ami még lehet,az,hogy a vidkarin nagyobb hűtés van,hőmozgásra kontaktossá válik egy pillanatra,de azt látod,amikor megnézed a karit a gépben,mert ferdén áll.próbáld meg azt,hogy párszor ki-be dugod,és finoman megemelve kicsit ellenfeszitve a súlynak húzod meg a rögzitőcsavarjait.még esetleg lehet a táp is,ha a konfig pillanatokra ránt nagyobbat a tápon,és akkor fel sem tűnik,mert látszólag jók a tápfeszek.a pcie tápcsati lazasága is okozhat ilyen meglepit.kábé ennyi jut eszembe hardveresen.egyébként meg nekem valami vbar nevű oldalsáv-progival akadt ilyen fagyósan össze annó a cod4,és pl.a hellgate london meg el sem indult,amig fent volt,még disabledben sem,a fearral szintén akadt,minden más meg ment szépen...
-
Balinov
titán
ezzel kellett volna kezdeni,nemelyik ramnal eleve leirjak,mennyi kakaot kell alarakni.DDR2re valo altalanos atallasnal sokan szoptak ezzel,volt,hogy el se indult a ddr2es modul,mert 1,9-2,0v kellett volna neki, a lap meg default 1,8at adott neki,emlexem sokan kunyeraltak 400-as/533-as ddr2es moudlokat,hogy legalabb be tudjak roffenteni a rendszert
-
athomi
veterán
Leírhatnád a jelenlegi tápod pontos típusát. Amúgy egy FSP 350PNF simán elviszi a konfigodat. Aktív PFC meg inkább hátrány, mint előny.
az én gépemet pár héttel ezelőttig egy FSP-350HLC aktív PFC táp hajtotta, de lecseréltem egy FSP-350PNF passzív PFC tápra. A régi tápom kisebb hatásfokkal bírt, a 12V-os ágain pedig csak 10A és 15A-t volt képes leadni. A 350PNF ezzel szemben 16A és 18A-re képes.
gyerpi: Péntek van, biztosat nem tudok mondani. Ha este is olyan trutyi lesz az idő mint most, akkor maradok itthon a seggemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest