Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Tönkre is vágta a használtpiacot...
-
Raymond
titán
Ez egy kellemes meglepetes mert nem vartam ekkora elorelepest:
Es ugy nez ki nem RT teljesitmenyt ertik mert arra kulon kep volt [link]
Akkor most mar csak a tesztek hianyoznak
-
yagami01
aktív tag
3070 kajak gyorsabb lett, mint 2080ti? Kérdés hogyan. Még nem tartok ott.
Viszont a legoptimálisabb becslés is az volt, hogy kb. egyelőek lesznek. Zsír. Az árak is jobbak, mint a kiszivárgottak.
Lehetetlen, hogy a 3090 kamu. Túl sok infó jött róla és a gyártóktól sorba kaptuk a 3090 képeket, nem hiszem, hogy mindenki ugratta volna a népet. Maximum később kapjuk vagy nem tudom. De biztosan lesz. És nagyon kíváncsi leszek rá, hogyha a 3070 már valóban ennyit tud.
-
atok666
őstag
8K@60fps
pog
Atok
-
2thletme2day
őstag
És tényleg a Titán helyére jön?
-
Bfgpu
-
3090 egyenesen a sütőből.
Arra azért kíváncsi vagyok hogy ezek a teljesítmények nyers erőre vonatkoznak, vagy csak az RTX-re. (3080=2x2080 stb)
-
BoneDragon
veterán
Ott a 3090.
-
Laraxior
titán
Megjött a 3090 is..
1500-ért.. -
BITBOYS
addikt
troll annyukat 3090
-
MPowerPH
félisten
Es ott van, OMG. Mekkora troll volt.
-
Motyi
senior tag
Most jön!!!
-
Devid_81
félisten
3090=Titan
Ez is sutobol jott bazz
-
Dyingsoul
veterán
És akkor most kérem álljanak fel azok, akik azt mondták, hogy az új konzolok ára nem számít semmit a PC piacon...
-
nubreed
veterán
Wazzeg! Ezek az árak nem is annyira rosszak. De hogy a 3080 a flagship? Csodálkozom. Hol a 3090? Kamu volt?
-
keIdor
titán
Olcsó gyerekek...
799$ a kiszemeltem. 3080.
599$ a 3070 és gyorsabb, mint a 2080Ti. -
Laraxior
titán
499-ért gyorsabb, mint a 2080Ti...
-
JóképűIdegen
tag
3080=2x2080 az kemeny de biztos RTX on
-
Dyingsoul
veterán
3080 699$ ...
10 GB VRAM-mal és ezt hívja Jensen Flagshipnek....
3070 gyorsabb, mint a 2080 Ti és 499$...
Mondtam, hogy olcsóbb lesz...
-
Motyi
senior tag
3080 falgship? Akkor a 3090 kamu volt?
-
Laraxior
titán
699? Takarodj már...
-
BITBOYS
addikt
700!!44!4
-
2thletme2day
őstag
Nyista 3090?
-
yagami01
aktív tag
Ahj, én magyar fordításosat nézek a bizti kedvéért, meg jó nézni magyart, le vagyok maradva.
-
Laraxior
titán
Mi az a PCB...
-
MPowerPH
félisten
Hoppacska. Ott lapult.
mod: Btw, pont olyan borsorlom van.
-
cyberkind
félisten
Végre volt egy játék ahova van értelme váltani.
Ez igen, már kivezetni is luxi a meleget a házból.
-
Laraxior
titán
Ezt a Cyberpunkot is kidobhatnák már végre... láttunk már elég coming soon videot róla.
-
Yutani
nagyúr
Azt a Huang szobrot kellene ajándékba adni minden Ampere mellé.
-
Dyingsoul
veterán
"A DLSS-el készített kép élesebb, mint a natív 4K"
Na ezzel hülyítik a népet, ezt kajak el is hiszi valaki? Egyértelműen látszik, hogy mozgás közben bemozdult a model... Na ez szégyen. És megeszik az emberek, hogy RTX-et kell használni alacsonyabb megoldáson és azt kell felskálázni, hogy egy tömörített képet nézzen az ember.... A tükröződések nem érnek ennyit.
Samu 8nm.
-
Laraxior
titán
Mutathatnák már azt a konyhapultot... gondolom csak ott vannak a VGAk
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
NightGT #29653 üzenetére
Azt tényleg nem tudom, hogy miért nem fejtették ki. Az a lényeg, hogy az NV-nak az aktuális késleltetéscsökkentő megoldása nem igazán működik. Volt egy tesztünk róla. [link]
Ezt az NV is felismerte és írtak egy alternatív pipeline-t, olyasmit, amit a Radeon Anti-Lag használ. Ez a pipeline meghívható majd egy játék számára az NVAPI-ból, tehát egyelőre nem driverből bekapcsolható megoldás készül, hanem bele kell integrálni a játékba, de hosszabb távon az lesz a cél, hogy a driverből ez aktiválható legyen. Csak ehhez nagyon sok tesztelés kell, addig viszont a fejlesztők integrálhatják az NVAPI-s megoldást. Azt nem tudom, hogy a Low Latency Mode Ultra beállítása eltűnik-e, igazából sok haszna nincs. -
Dyingsoul
veterán
"RTX - We have re-invented computer graphics."
Meg a lónak a nagy büdös f......
-
yagami01
aktív tag
Ez a broadcast mondjuk elég jónak tűnik nekem így elsőre, zöld háttér nélkül meg a zajszűrés sem volt szerintem rossz. Engem sem érint, de nem tűnik rossznak.
-
MPowerPH
félisten
Wtf, Fortnite.
-
Dyingsoul
veterán
360 hz kijelzők jönnek. Na ezt adom. De gondolom 1080p hangyamozi lesz.
-
NightGT
senior tag
RTX Fortnite? Ezért hagytam abba a glettelést?
wtf esport...
-
cyberkind
félisten
Nagyon izgi, Fortnite RT és társai, ez tényleg a jövő.
-
Bőrdzseki is ON, most már minden rendben lesz.
-
Dyingsoul
veterán
Na halgassuk a süket dumát, mi indokolja az árakat.
Én spamelni fogom azt, hogy #RTXOFF
@Segal, figyelsz?
-
Z10N
veterán
Izzitsatok a penztarcat, jonnek az uj konyha keszletek
-
Főzni is fog?
-
NightGT
senior tag
Na nézzük, intro hangulatos
Edit: Jensen konyhája, lol
-
nubreed
veterán
Na 18:00 van oszt még semmi.
-
keIdor
titán
Kezdődik
-
BITBOYS
addikt
Pár perc, u de izgi
-
do3om
addikt
válasz
gainwardgs #29635 üzenetére
Nekem eleve baromság szagú volt hogy a gpu háta mögé várták. Hogy lehetne ott bár mi is nem is értettem, inkább megsem szólaltam mert biztosan lett volna aki megmagyarázza
Ez a 90-es végü elnevezés is.... Remélem nem vették át magukhoz Amd marketingesseket. -
yagami01
aktív tag
Igaz, ez is változás volt. Viszont most ha minden igaz nem jön Ti egyből. És ha a 3090-et függetlennek tekintjük és lesz Ti később, akkor részben visszatérnének az előzőeknél látottakhoz. Nem tudom ez árban hogy látszana, mert végül is ebben az esetben is lenne egy valami a 80 fölött, még ha az nem is Ti.
-
-
Dyingsoul
veterán
válasz
cyberkind #29629 üzenetére
"egy szó mint száz, olcsóbb már nem lesz a 2000res széria után semmi se."
Na ebben nem értünk egyet senkivel. Szerintem az NV megnézte, mi a plafon és a 2000-res széria ára nemhogy a plafonon volt, hanem a 2. emeleten...
(#29630) Yutani: A bányászláz nem az emberek ártűrő képességeit tesztelgette, hanem a pénzéhségét... Az NV egész egyszerűen nem akart kimaradni a buliból és ez persze érthető. De a piac mindent beárazott.
-
cyberkind
félisten
-
Dyingsoul
veterán
válasz
cyberkind #29626 üzenetére
Na pontosan erről beszélek. De miért gondoljátok azt, hogy jól fogyott a 2080 Ti? Én is ismerek olyat, akinek van. De olvasok fórumokat, véleményeket. Egyáltalán nem az a siker övezi a 2080 Ti-t, mint ami a 1080 Ti-t jellemezte. Ha más miatt nem is, ebből nem fordul meg az emberek agyában, hogy lehet mégsem fogyott ez olyan jól? 1080 Ti-nek sem volt ellenfele. Akkor azt miért nem adták kapásból mondjuk 1000$-ért? A 2080 Ti elsősorban a bányászláz miatt kapott ilyen eszméletlen árcédulát. Amit nem is csodálok, hát annyiért mentek a használt 1080 Ti-k, mint amennyiért kidobták az új 2080 Ti-t. Csakhogy ez a hajó már elment. Szvsz nem folytatódhat az áremelés.
(#29627) warcat: Ha valaki tanácstalan a PSU-t illetően tudom ajánlani azt, amit én is csináltam: venni kell egy fogyasztásmérőt. 4-5 ezerért már kapni, memóriás kicsit drágább, 5-10+ ezer körül van asszem. Egyszer kell megvenni és nem kell ész nélkül 50 ezres tápot venni.
-
warcat
veterán
válasz
cyberkind #29626 üzenetére
Tessék mán' megvárni ezt az egy órát az árazásról, átpörgettük már párszor.
Inkább Gamers Nexus :
Wasting Money on Power Supplies: How Many Watts You Need for a PC PSU
-
Dyingsoul
veterán
"Sajnos magasan fogják tartani az árakat, mert így is fogy."
Ezt te honnan tudod? A pénzügyi jelentések ugyan nem rémesek, de idén először volt olyan jelentés amikor a profit nagyobbik részét nem a gaming szekció hozta.
Ellenpéldát sokat nem tudok felhozni azon kívül, hogy állítólag a 2080 Ti topik is eléggé pang, legalább is a 1080 Ti topikjához képest, a maga idejében nézve.
Az a baj, hogy az átlag konzumer könnyen felejt. Az NV nem csak azért emelt árakat a 2000-res szériában mert nem volt konkurencia. Volt egy bányászláz, az keményen rátette a kártyák árára a bélyegét. Ez lecsengett, vége.
-
arn
félisten
ez sem a szepsegevel fog hoditani.
-
arn
félisten
ezt akkor is max vmi szelsoseges helyzetre tudom elkepzelni (rt vagy ilyesmi), de hogy altalanosan? akkor inkabb azt tippelnem, hogy azert nyomtak fel a fogyasztast, hogy a raszteres cimeknel is legyen gyorsulas, vagy az amd megoldasa annyira jonak varhato, hogy be kellett magukat biztositani
-
Devid_81
félisten
Ha csak 60-70% al lesz gyorsabb is sokkal nagyobbat lep majd mint a FingTX 2080 Ti tette a Pascallal Ti-al szemben.
Itt egy teszt, friss, ropogos, varjuk az Ampere-t de nem veszunk semmit csak nezelodunk
-
Devid_81
félisten
Ottan van az, beleepitettek a PCB-be a retegek koze
Azert milyen ugyesen kezdtek nVidiaek a leak-eket, szandekosan itt ott takargattak dolgokat elolunk amikor barmi uj kep kijott, 2 hete mar lassan minden nap roluk szolnak a hirek.
Meg az is felkapta a fejet mar aki azt sem tudja mi az a VGA kartya.
Ingyen reklam okosan, lehet a nagy Twitter leakerek most megkapjak a bonust majd. -
yagami01
aktív tag
válasz
yagami01 #29610 üzenetére
" Powered by the NVIDIA Ampere architecture, which delivers increases of up to 1.9X performance-per-watt over the previous generation, the RTX 30 Series effortlessly powers graphics experiences at all resolutions, even up to 8K at the top end. The GeForce RTX 3090, 3080 and 3070 represent the greatest GPU generational leap in the history of NVIDIA. "
Majdnem 2x-es teljesítmény/fogyasztás előrelépést írnak (de ez csak RT-s?) és a legnagyobb ugrást az NV történetében?
Meg 8K? Hát, meglátjuk.
-
yagami01
aktív tag
" ASUS Announces ROG Strix, TUF Gaming and Dual NVIDIA GeForce RTX 30 Series GPUs "
Több kép és infó:
https://videocardz.com/press-release/asus-announces-geforce-rtx-30-series -
Skyhunter
őstag
Valószínűleg nem lesznek benchek, de gondolom a mai "bőrkabátos" bemutató nem erről kell szóljon. Nem is ezt közöltem, pusztán csak információt osztottam meg. Amúgy meg, ha igaz a pletyka, és a nagyobb 'tyúberek már megkapták a karikat korábban, pár napon belül bench és info cunamiözön lesz. Ha eddig tudtunk várni, ez a pár nap már semmiség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!