-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motyi
senior tag
EVGA: [link]
-
félisten
Gyönyörűek ezek a kártyák. Ez a kinézete miatt kell nekem, rég voltam így karival. Akkor 2070 preorder indít
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz sittes79 #19300 üzenetére
ezt nézem én is ....
UK-ban semmit nem látok...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BiP
nagyúr
Az még szintén érdekelne, lesz-e érdekességképp valami futtatható demó is a földi halandóknak (pl. a bemutatott táncos asztronauta) vagy grafikusnak kell lennem, hogy lássam, mit tud a raytrace?
(pl. Design Garage remake jó lenne) -
Jack@l
veterán
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Raymond #19307 üzenetére
ennyire jó nekik ez a 256bit?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
-FreaK-
veterán
Ha valaki megtalálja a játék bemutatókat valahol, ossza meg pls. pont lemaradtam róluk.
-
Dyingsoul
veterán
EVGA oldalán a 1080 Ti 2 ventis változata 1250$...
Az EU oldalukon is fent van de oda árat még ki sem merték írni.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
- = Zk = -
félisten
válasz TTomax #19312 üzenetére
nekem ez miért " 504 gateway timeout"?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BITBOYS
addikt
Nya, akkor az rtx 2070 a befutó
Próbából rendelek is egyet -
Kicsimix
őstag
Jó minőségben még1x : )
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
TTomax
félisten
válasz - = Zk = - #19317 üzenetére
próbáld többször,gondolom sokan ráestek...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Silverchain
csendes tag
válasz lezso6 #19292 üzenetére
Én nem a scriptelt változtatásokról beszélek a környezetben, hanem pl. ami volt régen a Red Faction c. játékban (Geomod engine), ott még földet vagy a falakat is ki tudtad robbantani, ahol akartad, nem pedig előre meghatázott helyeken. Ez a rombolhatóság mai játékokból nagyon hiányzik.
-
Joshi
titán
Ezeket a kártyákat se idén kell megvenni az biztos(link).
-
- = Zk = -
félisten
válasz TTomax #19326 üzenetére
úgyfest... minden oldal, ahol körbenéznék, csak tölt
de úgyfest, a 6600K-nak is mennie kell, ha már jön a 2070 ....
-
- = Zk = -
félisten
válasz TTomax #19332 üzenetére
mérnincs? ...
jamert a 2080 a zászlóshajó....vaaaaagy, most veszek 1080/1080Ti-t
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Én azt nézem jó csuda lett a FE hűtés...
-
TTomax
félisten
Kimondottan nem mondta,hogy melyik 2070 lesz 499dolcsi,de ha találsz egyet oszd meg velünk,szerintem nem lesz ilyen.
Az nV oldalán gondolom FEt árulnak csak...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
atila4
senior tag
Asus-ról nincs hír? Kíváncsi lennék azokra is
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
fauv
őstag
Azért mondhatott volna pár adatot a 2060 és a 2050 is
-
- = Zk = -
félisten
már most állítok be alarmot Ebay-re, 1080/1080Ti-re ....
(#19340) atila4
semmi nincs az oldalukon még[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Már csak azt kellene tudni mennyivel erősebbek.
-
Raymond
félisten
válasz lezso6 #19333 üzenetére
Kar hogy bekevertek az arakkal, mert igy megintcsak varni kell, de az eredeti arak es spec-ek szerint ugy nezett ki ahogy mar irtam:
1070 -> 1080 -> 2070 -> 1080Ti -> 2080 -> 2080Ti
Viszont az uj arak alapjan az is lehet a 2070 plusz/minus a 1080 szintjen van. A 1070Ti mar gyakrolatilag ott van itt pedig meg volt ido csiszolni picit es a VRAM savszel is sokkal nagyobb.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
nagyúr
No, akkor most két lehetőség van.
a) NVIDIA dobott egy AMD marketing eventet. Kihoztak egy új terméket (sőt, hármat), amelyek az előző generációnál drágábbak, nem sokkal gyorsabbak (specek alapján 20-30% között), és a fogyasztás is felfelé kúszott. Mindezt igyekszenek elfedni egy killer feature-rel, aminek jelen pillanatban zéró jelenléte van a piacon.
b) NVIDIA behozott egy valóban forradalmi újítást a 3D gamingbe, amellyel aratni fognak.
A két verzió között az fog differenciálni, hogy a killer feature jelenléte hogyan változik a következő 6-12 hónapban. A prezentációban felhozott példák a kezdeti eladásokhoz valószínűleg elég tractiont jelentenek majd, viszont ami érdekessé teszi a dolgot, az a röviden bemutatott slide a kb. 2 tucat játékkal, amiket éppen RTX-esítenek. Ha ezek ideérnek a következő 3-6 hónapban (amit korábban nem hittem volna), akkor ez a széria igencsak érdekes lesz...
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
- = Zk = -
félisten
spanom most ven 1080Ti-t 190k-ért odahaza... mondtam neki, várja meg az nV új kártyáit.... nesze, minnyá' lemegyek hozzá
MSI Armor 1080 335 font, vagy best offer.. LOOOOOL xD xD
(#19345) gbors
itt, angliában figyelem az Ebay-t... folyamat jönnek az 1070/1080/1080Ti kártyák eladásra.. .tehát az nV megint csinált vmit, amivel... ott vannak a figyelem középpontjában..[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Miért érzem úgy hogy ez a Ry tracing is olyan lesz mint a physX...
-
Interceptor
addikt
válasz Silverchain #19290 üzenetére
Engem meg azon belül is kifejezetten a flex érdekelt volna.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest